DZC '68NieuwsOverige nieuwsWedstrijdverslag DZC’68 VR1 – HZVV VR1

Wedstrijdverslag DZC’68 VR1 – HZVV VR1

Zaterdag 21 september zijn we de competitie goed gestart door met 0-1 te winnen van De Weide VR1 in Hoogeveen. Natuurlijk wilden we deze goede start doortrekken door ook de eerste thuiswedstrijd te winnen. Ditmaal tegen HZVV VR1, ook uit Hoogeveen .
Wij begonnen in de volgende opstelling aan de wedstrijd:
Serena op doel
Rienke, Kyra, Wieke, Leonie achterin
Eline, Jara, Maartje middenop en
Marley, Sanne, Britt voorin.

De eerste helft waren wij de betere ploeg. Er ontstonden wel wat kansen en een 1 tegen 1 situatie met de keepster maar we waren te slordig aan de bal. Geen kansen benut dus jammer  genoeg met 0-0 de rust in.

In de rust is er besproken wat anders moest. Belangrijk punt; scoren  want alleen zo kunnen we de goede start van de competitie doortrekken. En na 3 minuten in de tweede helft wisten we dan ook door een assist van Jara op Sanne het doel te bereiken. 1-0 voor DZC '68 VR1. De tweede helft ging de wedstrijd wel wat meer tegen elkaar op. Wel werden we gevaarlijker omdat we onze buitenspelers beter konden bereiken. Rond de 60e minuut kwam Elke er in voor Leonie en Mies voor Wieke. Twee wissels in de achterste linie maar
verdedigend hebben wij als team heeeeeel weinig weggegeven . Later in de tweede helft kwam Yentl er nog in voor Marley. Yentl, die terug komt van een blessure, had eerder al één helft bij de MO19-1 gespeeld. Ook een voordeel van een erg jonge groep. De organisatie stond prima waardoor de tegenstander niet gevaarlijk heeft kunnen worden voor ons doel op één moment in de laatste minuten na.

Twee wedstrijden, 6 punten. Een prima start van de competitie.
Deze week gaan we weer hard trainen om zo nog meer uit ons spel te halen in de wedstrijden en dit gaat zeker lukken.
De volgende wedstrijd is ook thuis.
Zaterdag 5 oktober spelen we dan tegen ASC’62 VR1 uit Dalfsen om 16:15 uur.

Natuurlijk hopen wij weer op veel support, dus wij zien jullie dan graag weer om ons aan te moedigen.

En euhhhh; kunnen die heren met die muziekbox en microfoon op het terras dan weer een liveverslag van de wedstrijd maken. Maar dan geen vrouwonvriendelijke dingen meer roepen hé