DZC '68NieuwsOverige nieuwsWedstrijdsecretariaat DZC’68 in andere handen

Wedstrijdsecretariaat DZC’68 in andere handen

Het Wedstrijdsecretariaat van DZC’68 is met ingang van begin september in andere handen gekomen. Fernando Aaldering heeft zijn activiteiten in dezen beëindigd en de tijdelijke honneurs worden waargenomen door Cock Oudijk. Op korte termijn hoopt het bestuur de opvolging van Fernando definitief vast te stellen.
Het Wedstrijdsecretariaat van DZC is jarenlang in vertrouwde handen geweest van Fernando Aaldering. De afgelopen seizoenen ontstonden er echter enige fricties ten aanzien van de aansturing en de uitvoering daarvan. Meerdere gesprekken hierover hadden niet het beoogde resultaat en om die reden hebben het bestuur en Fernando besloten het Wedstrijdsecretariaat in andere handen te geven.

Inzake de opvolging zijn nog niet definitieve afspraken gemaakt, maar vooralsnog worden de taken van Fernando waargenomen door Cock Oudijk. Aan een definitieve opvolging wordt dus hard gewerkt en het bestuur hoopt deze z.s.m. te kunnen communiceren.

Sluiten af met een BEDANKT in hoofdletters richting Fernando. Jarenlang heeft hij voor dag en dauw het Wedstrijdsecretariaat bemand om er vervolgens op zijn eigen bekende wijze uitvoering aan te gegeven. Wij hopen dan ook dat Fernando op enigerlei wijze behouden kan worden voor DZC voor één of meerdere taken.

Met hartelijke groet,
namens het bestuur,

Egenius Lodewijks