DZC '68NieuwsOverige nieuwsVerslag algemene ledenvergadering

Verslag algemene ledenvergadering

Woensdag 25 november heeft de ALV plaatsgevonden. Voor het eerst in de geschiedenis was het een digitale ALV.

Een ALV zoals anders op de accommodatie was natuurlijk niet mogelijk. De optie om de ALV uit te stellen is overwogen maar daar is niet voor gekozen.
Het is belangrijk om juist ook nu de leden te informeren over de (financiële) ontwikkeling van de club.  Daarnaast ook de leden de mogelijkheid geven om vragen hierover te stellen. Na aanmelding via de site konden de leden meekijken met de livestream via You tube. Bestuur en managers waren aanwezig bij DZC’68 (op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar) voor het verzorgen van de presentatie.

Na een gedegen technische voorbereiding stonden camera, geluid, schermen en laptops klaar en kon de ALV van start gaan!

De leden stonden in contact met het bestuur door middel een live chat, whats-app en via de mail. Tijdens de ALV werden op deze manier vragen gesteld en werden opmerkingen gemaakt.

Na een welkom aan alle ‘aanwezigen’ is er een korte update  van het bestuur. Een korte terugblik op het afgelopen, lastige, seizoen en een vooruitblik op wat er komen gaat. Oa de aanleg van het multicourt, greenboarding en het goede nieuws van de contractverlening van hoofdtrainer Jos van der Veen.

De verslagen van de twee ALV van vorig seizoen zijn vastgesteld. Het jaarverslag is kort gepresenteerd en kort besproken. Ook dit seizoen is het jaarverslag weer een mooi visitekaartje!

Cock geeft een toelichting op de financiën en op het financiële jaarverslag. Het is zoals bekend geen gemakkelijk jaar geweest met minder inkomsten en wel de vaste lasten.

Er wordt telefonisch contact gelegd met Jan Minkhorst. Hij brengt namens de kascontrolecommissie verslag uit en geeft een compliment over het goede overzicht en de nauwkeurigheid van de financiële commissie en de penningmeester.

Ook worden de realisatiecijfers besproken en de aangepaste begroting voor het komend seizoen. Omdat er nu nog weinig gevoetbald is, is de begroting aangepast.

De 3 managers presenteren kort hun jaarplan: 

Voorraadbeheer, extra verkooppunten, ontwikkeling van Coaching Academy en High Performance Academy en de ontwikkeling  van zinvolle dagbesteding bij DZC’68 zijn de belangrijkste speerpunten voor het komend seizoen.

De diverse vragen via de chat worden direct beantwoord door de managers.