DZC '68NieuwsOverige nieuwsVacature hoofdtrainer DZC’68 Vrouwen 1 2023 - 2024

Vacature hoofdtrainer DZC’68 Vrouwen 1 2023 - 2024

DZC’68 zoekt voor het nieuwe seizoen 2023-2024 een hoofdtrainer/coach (m/v) voor haar vrouwen selectie. Het team komt uit in de landelijke 1e klasse. Als één van de hoogst spelende vereniging in de regio, heeft het team de ambitie om de komende jaren verder te ontwikkelen waarbij prestatie en plezier centraal staan.


Als hoofdtrainer van Vrouwen 1 geef je sturing aan het VR1 team, coacht op een enthousiasmerende en motiverende wijze tijdens wedstrijden op de zaterdag en verzorgt de trainingen op de maandag- en woensdagavond.  

DZC’68 beschikt over een mooi en complete accommodatie met zeer goede faciliteiten. Je hebt de mogelijkheid om te werken met een mix van spelers die op BVO niveau hebben gespeeld en jonge talenten uit eigen jeugd. Daarnaast biedt DZC´68 jou een prachtige kans om ook jezelf te ontwikkelen als trainer waarbij ook technische hulpmiddelen zoals videoanalyse inzetbaar zijn.

Als hoofdtrainer van DZC’68 VR1:

· Beschik je over goede randvoorwaarden (materialen, velden, etc.).

· Werkt je samenwerken met een kwalitatief goede begeleidingsstaf.

· Heb je de mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen als trainer/coach.

· Werk je in een positieve cultuur binnen de vereniging t.a.v. vrouwenvoetbal met regionale uitstraling;

Heb jij ervaring en/of affiniteit met het vrouwenvoetbal, ben jij communicatief sterk en in het bezit van minimaal het diploma UEFA C – TC3 en denk jij de trainer te zijn die de vaardigheden heeft om met een ambitieuze selectiegroep te werken en ben je ook in staat om verbinding te creëren binnen het team en met de vereniging om een bijdrage te leveren om onze vrouwenafdeling naar een hoger plan te brengen?  

Stuur dan je sollicitatie naar r.timmer@dzc68.nl. Deze zullen uiteraard vertrouwelijk worden behandeld.  

Wij zien graag jouw sollicitatie tegemoet