DZC '68NieuwsOverige nieuwsUpdate van het bestuur (Maart 2022)

Update van het bestuur (Maart 2022)

Middels een kort nieuwsbericht houdt het bestuur u op de hoogte over waar het zich mee bezig heeft gehouden de afgelopen tijd.
Sinds 25 februari gelden er nog maar zeer weinig coronamaatregelen. Voor de (zaterdag)organisatie is het een stuk makkelijker geworden. Geen toegangsbewijs meer nodig, geen vaste zitplaatsen in de kantine en ook de 1,5 meter is niet meer nodig. Dat is heel fijn, maar respecteer ook wanneer iemand toch bijvoorbeeld een mondkapje wil dragen, graag afstand wil houden of geen hand wil geven maar bijv een boks of elleboog.
Corona is niet weg en dat is ook zichtbaar in het programma. Helaas moeten er toch veel competitiewedstrijden afgelast worden omdat er onvoldoende spelers beschikbaar zijn.

In de bestuursvergadering van eind februari is gesproken over stand van zaken van de aanvragen van de VOG’s (Verklaring Omtrent Gedrag) en het verbeteren van het proces hiervan. Recent zijn weer veel verzoeken voor VOG’s verstuurd aan oa trainers/leiders. Wanneer je de mail ontvangt, vraag de VOG aan en lever deze in bij DZC!.

De samenwerking met andere organisaties op Sportpark Zuid krijgt steeds meer vorm. Binnenkort worden door Sport-ID bijeenkomsten georganiseerd (voor bestuurders) om oa de basisorganisatie Sportpark Zuid en de financiële onderbouwing hiervan te bespreken. DZC’68 zal hieraan deelnemen.

Ook hebben we als bestuur stemmen uitgebracht voor de Doetinchemse Sportverkiezing. DZC’68 is, zoals ook de afgelopen jaren, weer goed vertegenwoordigd en is 3x genomineerd: DZC 1 (sportploeg), G-Voetbalteam (team met een beperking) en Voejebal (sportidee). Op 4 april worden in Amphion de winnaars bekend gemaakt.

Tot slot wijs ik nogmaals op de openstaande vacature van secretaris. Helaas is deze nog niet ingevuld. Een mooie en afwisselende functie in een goed lopend bestuur. Voor meer informatie mail naar secretaris@dzc68.nl