DZC '68NieuwsOverige nieuwsUpdate van het bestuur (April 2023)

Update van het bestuur (April 2023)

Middels een kort nieuwsbericht houdt het bestuur u op de hoogte over waar het zich mee bezig heeft gehouden de afgelopen tijd.
Coöperatie Sportpark Zuid

Eind vorig jaar is de ‘Coöperatie Vitaal Sportpark Zuid Doetinchem UA’ opgericht.

De coöperatie heeft o.a. tot doel om tal van activiteiten te ontwikkelen op het sportpark zodat het sportpark nog beter geprofileerd zal worden. Daarbij zal o.a. gebruik worden gemaakt van de faciliteiten die al aanwezig zijn op het sportpark.

Je kunt dan denken aan sportdagen voor basisscholen, een zomer sportfestival waarbij iedereen kennis kan maken met de mogelijkheden die er op het sportpark zijn.

Ook zal men proberen de vele bedrijven in de buurt van het sportpark meer te betrekken. Een bedrijven sportdag of lunch beweegactiviteiten zijn daar voorbeelden van.

DZC’68 is ook lid geworden van deze coöperatie. Vrijwel alle verenigingen op het Sportpark doen mee. Daarnaast participeert ook het Graafschap College en natuurlijk de gemeente Doetinchem.

Er zal ook worden gekeken naar zaken waarin verenigingen gezamenlijk kunnen optrekken. Denk daarbij aan inkoop en een gezamenlijke EHBO op wedstrijddagen. 

In het bestuur komen we een bekend gezicht tegen. Jan Minkhorst is benoemd als voorzitter van de coöperatie. Geert Hilferink (Orion) is secretaris en Job Huussen (DHC) zal de taak van penningmeester op zich nemen.

De eerste vergaderingen zijn al geweest en men probeert zo snel mogelijk een aantal activiteiten in gang te zetten. Als er leden zijn die het leuk lijkt om een steentje bij te dragen, bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van activiteiten, geef dat dan aan bij een van de bestuursleden van DZC’68