DZC '68NieuwsOverige nieuwsUpdate van het bestuur (December 2023)

Update van het bestuur (December 2023)

Middels een kort nieuwsbericht houdt het bestuur u op de hoogte over waar het zich mee bezig heeft gehouden de afgelopen tijd.
Nieuwjaarsreceptie

Dit jaar zal de nieuwjaarsreceptie worden gehouden op zaterdag 6 januari 2024 in ons clubhuis. Aanvang is 11.00 uur. Zoals gebruikelijk zal onze voorzitter Peter Terbeek terugblikken op het jaar 2023, maar ook aangeven wat onze ambities zijn in het nieuwe jaar.

Uiteraard zullen de jubilarissen weer worden gehuldigd en ook zullen de ‘vrijwilligers van het jaar’ in het zonnetje worden gezet. Aansluitend zal het traditionele snerttoernooi weer worden gehouden.

U bent van harte welkom!

 Jaarverslag 2022-2023

Elk seizoen wordt er een jaarverslag gemaakt met een terugblik op het afgelopen seizoen. Niet alleen de voetbalprestaties staan beschreven maar ook bijvoorbeeld de activiteiten als ‘open club’ en de ontwikkeling van ons ledenaantal. Dit jaar is een jubileum uitgave. Het is de 10e jaargang van het jaarverslag. Onderstaand de link naar het jaarverslag op onze site.

https://www.dzc68.nl/jaarverslagen/197

 Vrijwilligers gezocht voor Coöperatie Sportpark Zuid

Eind 2022 is de ‘Coöperatie Vitaal Sportpark Zuid Doetinchem UA’ opgericht.

De coöperatie heeft o.a. tot doel om tal van activiteiten te ontwikkelen op het sportpark zodat het sportpark nog beter geprofileerd zal worden. Daarbij zal o.a. gebruik worden gemaakt van de faciliteiten die al aanwezig zijn op het sportpark. Ook DZC’68 is lid van deze coöperatie.

 

Er worden door de Coöperatie vrijwilligers gezocht die willen meedenken en/of meehelpen bij het verder ontwikkelen van de activiteiten op het sportpark. Lijkt het je leuk om hieraan je steentje bij te dragen of wil je hierover meer informatie, neem dan contact op met één van de bestuursleden van DZC’68. Wij zullen je dan introduceren bij het bestuur van de Coöperatie.