DZC '68NieuwsOverige nieuwsSpeelsters DZC’68 VR1 blazen ‘Werkgroep Vrouwenvoetbal’ nieuw leven in

Speelsters DZC’68 VR1 blazen ‘Werkgroep Vrouwenvoetbal’ nieuw leven in

Per 1 maart 2024 zullen Kyra Smit, Maartje Bussink en Sophie Koenders de kartrekkers worden van de  Werkgroep Vrouwenvoetbal bij DZC’68! De afgelopen seizoenen hebben wij als vereniging op verschillende vlakken groei doorgemaakt, alleen hebben wij geconstateerd dat het meiden- en vrouwenvoetbal binnen DZC’68 de afgelopen jaren daarin is achtergebleven. Hieruit kunnen wij concluderen dat het meiden- en vrouwenvoetbal extra aandacht behoeft binnen onze vereniging.
Wij zijn zeer verheugd dat Kyra, Maartje en Sophie de spreekwoordelijke handschoenen aantrekken en de ‘Werkgroep Vrouwenvoetbal’ nieuw leven willen inblazen. Kyra, Maartje en Sophie voetballen al een behoorlijk aantal jaren in DZC’68 VR1 en brengen een schat aan ervaring binnen het meiden- en vrouwenvoetbal met zich mee.

Binnen de werkgroep is er een duidelijke taak- en rolverdeling opgesteld, waarin ieder vanuit haar kwaliteiten kan werken. Kyra zal de rol van coördinator op zich nemen, Sophie zal de communicatie en sociale media voor haar rekening en Maartje zal zich focussen op het behoud van de vrouwelijke leden. Op dit moment zoeken wij nog iemand die zich wel richten op het werven van nieuwe leden en het organiseren van evenementen.  Mocht je hier een bijdrage aan willen leveren, stuur dan een mail naar r.timmer@dzc68.nl

Tenslotte willen wij Kyra, Sophie en Maartje heel veel plezier en succes wensen met deze mooie uitdaging!