DZC '68NieuwsOverige nieuwsSpeciale DZC’68 aanbiedingen bij Grandcafé HendriXen

Speciale DZC’68 aanbiedingen bij Grandcafé HendriXen

Bij Grandcafé HendriXen kunt u binnenkort, op vertoon van uw ledenpas, genieten van speciale DZC’68 aanbiedingen. Deze aanbiedingen zullen maandelijks door middel van de DZC’68 ledenpas mail aangekondigd worden.

Eten & drinken bij Grandcafé & Stadsbrouwerij Hendrixen is een feest

Bij Grandcafé HendriXen in de sfeervolle Grutstraat in Doetinchem kunt u gezellig uitgaan, lekker eten, veel verschillende biersoorten proeven en genieten van muzikale thema-avonden. In de zomermaanden kunt u heerlijk vertoeven op een van hun terrassen. Aan de ambiance zal het niet liggen.

Reserveer snel via info@grandcafehendrixen.nl of bel met 0314-820993

Kom zondag 11 januari naar de jaarlijkse ‘Voetbalkwis’ bij Hendrixen

Zondag 11 januari organiseert Nils Vriezen alweer de 3e editie van de ‘Voetbalkwis’ bij Hendrixen Grandcafe & Stadsbrouwerij. Na 2 succesvolle edities met gemiddeld 25 deelnemende koppels volgt er nu aan het eind van de winterstop weer een nieuwe editie.

Ook tijdens deze kwis strijden kenners en liefhebbers weer in koppels om meerdere leuke prijzen en de eervolle titel ‘Voetbalkenner van de Achterhoek’. De eerste 2 edities zijn uitgegroeid tot ontzettend gezellige middagen. Voor editie 3 verwachten we niks minder! Zo aan het eind van de winterstop is er alweer meer dan genoeg gebeurd in de eerste helft van de competitie in binnen – en buitenland. Daarnaast hebben we natuurlijk net een prachtig WK achter de rug. Oftewel meer dan genoeg input voor een aantal leuke vragenrondes! Om 13.00 uur gaan de deuren open bij Hendrixen. De kwis zal starten om 13.30 uur en rond 16.30 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden. De kwis is voor iedereen toegankelijk alleen is er ruimte voor maximaal 30 koppels.

Voorinschrijving is mogelijk door een e-mail te sturen aan info@voetbalkwis.com Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- per koppel, waarbij de eerste 2 consumpties zijn inbegrepen. Er zijn mooie prijzen te winnen.

De Graafschap heeft voor het winnende koppel 2 halve seizoenskaarten beschikbaar gesteld.

Hendrixen Grandcafe & Stadsbrouwerij stelt een dinercheque beschikbaar. Verder zijn er Sport 1 abonnementen en voetbalboeken te winnen.

Wat:
Waar:
Wanneer:

Voor meer informatie neem contact op met:
Telefoon:
E-mailadres:
Website:

Voetbalkwis
Hendrixen Grandcafe & Stadsbrouwerij
Zondag 11 januari van 13:00 tot ongeveer 16:30

Nils Vriezen
06-21233454
info@voetbalkwis.com
www.voetbalkwis.com