DZC '68NieuwsOverige nieuwsSem Smit verruilt MASV voor DZC’68

Sem Smit verruilt MASV voor DZC’68

TRANSFERNIEUWS: We zien hem al regelmatig, in verband met zijn studie, bij DZC’68 rondlopen maar nu heeft hij aangegeven ook  graag de overstap te willen maken van MASV naar DZC’68. Wij heten Sem van harte welkom en wensen hem de rest van het seizoen nog heel veel succes bij MASV.
Naam: Sem Smit

Woonplaats: Beek

Leeftijd: 21

Positie: Middenvelder/Aanvaller

Club(s): R.K.S.V. ’t Peeske, Concordia Wehl, SC Silvolde, MASV

Werk/Studie: Opleiding Sport en bewegen Graafschap College

Tot aan de D pupillen voetbalde Sem bij ’t Peeske, vervolgens maakte hij de stap naar Concordia Wehl waar hij op jonge leeftijd al zijn debuut maakte in het eerste elftal. Na een jaar volgde hij zijn broer Brian naar hoofdklasser SC Silvolde. Omdat Silvolde vorig jaar stopte met voetballen op niveau maakte Sem vervolgens de overstap naar 4e divisionist MASV.

Na één seizoen ruilt hij het Arnhemse MASV toch in voor ons DZC’68. Door zijn stage bij DZC’68 heeft hij de club beter leren kennen. Daarnaast kent hij al heel veel jongens uit de eerste selectie en zijn ook de trainers Rob Haveman en Bas van Londen niet vreemd voor hem. Het goede gevoel bij onze club deed hem besluiten de overstap te maken.

Sem typeert zichzelf als een hardwerkende, aanvallende middenvelder maar kan ook zeker in de voorhoede spelen. Met zijn felheid en traptechniek is Sem een welkome aanwinst voor DZC’68!

Voor nu hopen we dat Sem het seizoen bij zijn huidige club mooi kan afsluiten en voor volgend seizoen veel plezier gewenst op Sportpark Zuid. Welkom Sem!