DZC '68NieuwsOverige nieuwsOrganisatiewijziging prestatiesport      

Organisatiewijziging prestatiesport      

Op prestatief gebied hebben we als vereniging het afgelopen seizoen goede stappen gezet middels de promoties van het 1e, VR1, 3e, C1, C2, D1 en D2. Daarnaast hebben we de kwaliteit van onze jeugdopleiding een boost gegeven door het Kwaliteits & Performanceprogramma van de KNVB succesvol te doorlopen.
Een belangrijk facet bij het certificeren was het aanstellen van een Hoofd Jeugd Opleiding (HJO). Per 1 augustus 2017 zal Ralf Timmer deze functie gaan invullen. Dit houdt in dat Ralf Timmer het eerste aanspreekpunt komend seizoen zal zijn voor trainers en leiders binnen de prestatiesport. Mochten er bijzonderheden, problemen, vragen, etc. zijn, kunnen jullie bij Ralf terecht.

Om meer structuur in de jeugdopleiding aan te brengen zal Ralf een voetbalhandboek gaan opzetten. Het doel hiervan is dat we onze spelers volgens een gezamenlijke visie op gaan leiden om uiteindelijk nog meer zelfopgeleide spelers aan ons 1e elftal af te leveren.

Om dit proces in goede banen te leiden zal Ralf regelmatig langs de lijn te vinden zijn. Denk hierbij aan het ondersteunen bij de trainingsvoorbereiding, assisteren tijdens de training en het evalueren van de training en/of wedstrijd. Wanneer je behoefte hebt aan extra ondersteuning, begeleiding, hulp, etc. schroom dan niet om Ralf te benaderen.

Middels de aanwezigheid van een HJO hopen we als club een volgende stap te hebben gezet in de ontwikkeling van onze jeugdopleiding.