DZC '68NieuwsOverige nieuwsOnly for Men official partner DZC’68

Only for Men official partner DZC’68

Met trots delen wij mee dat Only for Men Official partner is geworden van DZC’68! De herenmodewinkel van de mannen van Nederland gaat een contract met DZC’68 aan voor vier jaar. Naast dat Only for Men spelers en staf van het  1e elftal voorziet van schitterende presentatiekleding zal de samenwerking nog veel verder gaan dan dat. Wij heten Only for Men dan ook van harte welkom!

Waarom DZC’68?

"Wij hebben voor DZC’68 gekozen omdat DZC’68 met ruim 1600 leden (en nog steeds groeiende) een zeer aantrekkelijke club is om ons mee te verbinden. Het is een ambitieuze club met goed gevoel voor realiteit en met een warme uitstraling. Maar wel de ambitie uitsprekende dat het op een zo hoog mogelijk niveau wil presteren. De onderhandelingen verliepen dan ook vlekkeloos. We zijn zeer blij met de overeenkomst voor 4 jaar en hebben er veel zin in!"

Mike Jansen (Only for Men Doesburg)

Only for Men Doesburg Mensperience Store

"In Doesburg bevindt zich de Mensperience Store van Only for Men aan de Barend Ubbinkweg.In de 17 winkels en webshop vind je alles op het gebied van fashion, lifestyle en meer. Een one stop-shop waarin naast een omvangrijke collectie in casual, jeans en kostuums ook aandacht is voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. De formule maakt zich bovendien op allerlei manieren sterk voor de ‘mannen. Dat bewijst Only for Men onder andere met de mannelijke openingstijden, de spectaculaire events en scherpe acties."