DZC '68NieuwsOverige nieuwsMarktlink Fusies & Overnames bordsponsor DZC'68

Marktlink Fusies & Overnames bordsponsor DZC'68

Marktlink Fusies & Overnames gaat een driejarige samenwerking aan met DZC'68 als bordsponsor. Wij heten Marktlink Fusies & Overnames van harte welkom bij onze mooie vereniging! 

Marktlink Fusies en Overnames

Marktlink Fusies & Overnames is adviseur bij de aan- en verkoop van bedrijven. De onderneming is in 1996 opgericht en werkt landelijk vanuit de vestigingen Amsterdam, Deventer, Gouda en 's-Hertogenbosch.

Hun partners en projectleiders hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepaling onderneming, Management Buy In- en Buy Out-trajecten in vele branches.

Bedrijf kopen of verkopen bij Marktlink
Als specialist begeleidt Marktlink op onafhankelijke en discrete wijze overnames. Marktlink Fusies & Overnames opereert zowel voor kopers als verkopers in de markt, waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden zij op als onafhankelijke adviseur voor waardebepalingen, financieringen en bij conflictbemiddeling.

Adviseur in aan- en verkoop bedrijven
Op deze terreinen zijn zij inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste adviesbureaus in Nederland actief in het middenbedrijf.

Bij Marktlink Fusies & Overnames heeft u een slagingskans van 95%!