DZC '68NieuwsOverige nieuwsLeeuwinnen Voetbalfestival bij DZC’68

Leeuwinnen Voetbalfestival bij DZC’68

De Jacht van onze OranjeLeeuwinnen gaat door, nu op het WK in Frankrijk. En daar zijn wij trots op. Daarom organiseert de KNVB, samen met verenigingen, een Leeuwinnen Voetbalfestival in alle regio’s in Nederland. 
Voor ieder meisje dé kans om samen met de andere meiden te voetballen en plezier te maken! En naast al het voetbalplezier leer je ook nog eens samenwerken en vette Leeuwinnen-trucs.

Tijdens de drie uur durende activiteit doorlopen de deelnemers een afwisselend parcours met 11 verschillende (voetbal)vormen. Elke vorm is gekoppeld aan een speelster van de Oranje Leeuwinnen of speler van het Nederlands Elftal.

1. 4 tegen 4
2. Interactieve pionnen
3. Pannavoetbal
4. 2 tegen 2
5. Gatendoek
6. Snelheidsmeter
7. Skill Game
8. Stadionspel
9. Blokjesvoetbal
10. Smartgoals
11. Voetbalquiz

Deze (voetbal)vormen passen bij iedere niveau, en zijn dus geschikt voor speelsters met veel ervaringen en ook meiden die graag kennis willen maken met de leukste sport die er bestaat!

Aan het eind van het Leeuwinnen Voetbalfestival ontvangen alle deelnemers een coole goodie van de KNVB!

Programma
Op 31 mei a.s. vindt het Leeuwinnen Voetbalfestival plaats bij DZC’68. De activiteit start om 15.30 uur en zal omstreeks 18.30 uur eindigen. Deelnemers kunnen zich melden vanaf 15.00 uur.

Schrijf je snel is want VOL=VOL

Extra informatie
o   Er is plaats voor maximaal 100 meiden
o   Neem sportkleding en sport- of voetbalschoenen mee.
o   Deelname is gratis

Doe jij ook mee?
Schrijf je snel in op http://www.knvb.nl/leeuwinnenfestival en ga samen met je vriendinnen mee op jacht tijdens een activiteit vol voetbalplezier!