DZC '68NieuwsOverige nieuwsKapsalon Hardy geknipt voor DZC’68

Kapsalon Hardy geknipt voor DZC’68

Ook bij Kapsalon Hardy profiteert u vanaf 1 januari als lid van DZC’68. Niet alleen werd het contract voor het reclamebord verlengd. Op vertoon van uw Ledenpas ontvangt u bij Kapsalon Hardy ook nog eens 10 % korting op elke behandeling en/of product!

Kapsalon Hardy

Uw kapsalon voor dames, heren en kinderen. Een speciale gelegenheid, een avondje uit of uw nieuwe look kracht bijzetten? Naast knippen, kleuren, stylen, en advies op maat kunt u ook uw complete make-up door hen laten verzorgen! Zij werken met en zonder afspraak, dus loop gerust bij ze binnen, de koffie staat klaar!
 
Het familiebedrijf bestaat inmiddels meer dan 50 jaar en wordt aangestuurd door alweer de tweede generatie kappers uit de familie. Om nog meer mensen van dienst te kunnen zijn, zijn zij in 2006 een tweede vestiging in Ulft begonnen. En in juni 2011 zelfs een derde vestiging in Didam.

Service en aandacht voor hun klanten staat al sinds 1963 centraal bij alles wat ze doen. Ze stellen alles in het werk om te zorgen dat u het bij hen naar uw zin heeft. En zij bij u! Want Kapsalon Hardy is al sinds jaar en dag de vertouwde huiskapper bij Verpleeghuis Den Ooiman, Zorgcentrum Schaven-weide, Zorgcentrum Croonemate en Verpleeghuis Het Weerdje. Vaste klanten die slecht ter been zijn en daardoor niet in staat zijn naar hun toe te komen, maar dit wel graag willen, worden opgehaald en vervolgens weer veilig thuisgebracht. 

Kijk voor meer informatie ook eens op de website of facebook

Kapsalon Hardy een begrip in Doetinchem en omstreken!