DZC '68NieuwsOverige nieuwsJINGLE BELLS, JINGLE BELLS, JINGLES ALL THE WAY…

JINGLE BELLS, JINGLE BELLS, JINGLES ALL THE WAY…

En  ‘all the way’ gingen we, hoor , want…..de Prodata Champions League ging KERSTCULINAIREN OP HOOG NIVEAU!!!
Natuurlijk begonnen we met onze legendarische, ‘one and only’, kerstwedstrijden. We hadden zelfs onze eigen paparazzi. Niemand minder dan de vader van Mees, (sorry, ik kan zijn identiteit niet bekendmaken anders herkennen jullie hem de volgende keer) verzorgde onze foto’s. Nergens ter wereld vind je een dergelijke ambiance.
Om 11.00 uur trappelden onze mannen om weer aan ‘the match of the year’ te beginnen.  Maar liefst 6 teams waren paraat. En ja, dit was wel degelijk een hoogtepunt, niet in het minst omdat de ouders van onze helden niet voor dag en dauw hoefden op te staan maar zich om 8 uur nog eens konden wentelen in hun HWWD (Heerlijke Warme Winter Dekbed). Vergis je niet, normaal gesproken staan deze ouders al om 8.15 uur in weer en wind om hun kind aan te moedigen bij de velden van DZC’68. Dit keer was het anders. In alle rust konden ouders en mannen/vrouwen in kwestie, zich voorbereiden op een fantastisch spektakel.

Maar….dat was nog lang niet alles..want ik meldde al…we gingen kerstculinairen op HOOG niveau. Met alle respect, maar Herman den Bleijker verbleekte erbij.  Wat stond er op namelijk op het kerstmenu.??????!!!!!! .neeee…neeee……neeeee……ook niet….sorry, verkeerd geraden……..geen varkenshaas……geen rollade………haha, neeeeheeee, geen biefstuk…J

Nee, het menu bestond uit de allerbeste, lekkerste, zeer gespecialiseerde, FRIETJES van DZC’68!!!!!  MET….een frikandel, kipcorn of kroket!!!! En…speciaal bereid door 10-sterren Meester-frietenbakkers van DZC’68. HOE BIJZONDER IS DAT???!!!! Soms zit het mee in het leven. Dat staat vast. Helemaal omdat we het afsloten metkerstboomijs en natuurlijk aten en dronken we uit een prachtig servies. En daar kan niks tegen op, echt helemaal niks.

We hadden nog even een spannend moment want in de winterperiode vinden vaak de nodige transfers plaats. Zowel qua spelers als ook qua trainers.  Dat hoort erbij, dat weten we heus wel, maar wat zou dit team zijn zonder trainer…Gelukkig blijft trainer Paul ook na de winterstop en hebben we hem kunnen vastleggen tot einde seizoen. Paul wordt ondersteund door een aantal  fantastische stagiaires waar we elke week weer op kunnen rekenen. Daarnaast kunnen we gelukkig rekenen op onze vaste staf. Achter de schermen is er veel onderhandeld en ik kan u melden dat alle mondelinge overeenkomsten zijn verlengd. Zo hebben we onze facilitaire man Leo èn een nieuw gezicht; Lars. En zonder de inzet van al deze mensen, geen PCL! Helaas gaan we na de winterstop afscheid nemen van zo’n 22 spelers die de overstap maken naar de JO9. De mensen van de JO9 hebben geweldige transferdeals geboden waar geen nee tegen gezegd kon worden. Gelukkig blijven er nog een groot aantal talenten over en verwachten we ook weer nieuwe toppers.

Oja….wie uiteindelijk de wedstrijden gewonnen heeft?? Sorry, geen flauw idee. En ik denk, de jongens zelf ook niet…..maar leuk was het! En DAAR gaat het om!

Tot de volgende keer! Annabel