DZC '68NieuwsOverige nieuwsJara Hoopman vertelt over de wedstrijd DZC'68 VR1 – Bergentheim VR1

Jara Hoopman vertelt over de wedstrijd DZC'68 VR1 – Bergentheim VR1

Ik had vooraf niet veel verwachtingen. Ik vond het moeilijk wat ik moest verwachten, omdat ze een gelijk aantal punten hadden en qua doelsaldo ook ongeveer gelijk lagen.
Wij begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen op 1-0 en ik had er vertrouwen in dat we met het team konden winnen. Ikzelf speelde links half en speelde voor mijn gevoel veel verdedigend. De beste actie die ik heb gemaakt was voor mijn gevoel de actie waarbij ik van achteruit een goede opbouw verzorgde, de kaats maakte met Sanne en vervolgens opendraaide om een steekbal op Mira gaf die toen de bal mooi over de keeper lopte waardoor de 1-0 viel. Al had ik een assist op mijn naam, voor mijn gevoel speelde ik niet 100%. Het was hard werken voor het hele team.

Ruststand was 2-1 voor ons en dat was wel een goed gevoel. We gingen de 2e helft in met het gevoel dat we Bergentheim lieten komen en daardoor lieten ze gaten vallen. De 2e helft was vooral stand op 0, bus parkeren en op de counter spelen en dat ging goed! Ik heb zelf hard geknokt om duels te winnen en dat ging wel oke! Tijdens de 2e helft raakte Anne Palm geblesseerd aan haar knie en moest het veld verlaten. Voor haar kwam Terry in de plaats. Anne Hazelaar werd in de 82ste minuut ook nog gewisseld voor Marissa en in de 85ste minuut werd onze rechtsbuiten Tess nog gewisseld voor Nienke. Na 90 minuten floot de scheids af met een eindstand van 3-1.

De uitblinker voor mij was Dennis; die was positief over ons en was !blij! dat we gewonnen hadden. Dat was goed om te zien. Na de wedstrijd was de sfeer goed, iedereen was blij doordat we als een team met elkaar hard hebben gevochten! Trots!

Opstelling DZC’68 VR1: Serena Frerix, Anne Palm (Terry Kempers), Marielle Peters, Anne Hazelaar (Marissa Horstink), Elke Wolterinck, Jara Hoopman, Jodie Heijink, Maartje Bussink, Tess Horstik (Nienke Beun), Mira Jansen en Sanne Wolterinck.