DZC '68NieuwsOverige nieuwsJantien van der Zijden - Wanrooij hoofdtrainer DZC’68 Vrouwen 1

Jantien van der Zijden - Wanrooij hoofdtrainer DZC’68 Vrouwen 1

DZC’68 Vrouwen 1 heeft met Jantien van der Zijden - Wanrooij een nieuwe hoofdtrainer voor seizoen 2021 – 2022 binnen. Jantien is momenteel actief als assistent-trainer bij het beloftenteam van VV Alkmaar en loopt stage voor haar UEFA C bij Eldenia heren 1.
Bij DZC’68 zal Jantien gaan samenwerken met de huidige assistent-trainer van Vrouwen 1, Tamara Scholten. Jantien en Tamara kennen elkaar goed, aangezien ze samen hebben gevoetbald in het verleden bij FC Gelre.

Wij, DZC’68, zijn zeer verheugd  dat wij een ambitieuze trainer hebben gevonden die bekend is in het meiden- en vrouwenvoetbal, zelf op hoog niveau actief is geweest binnen het vrouwenvoetbal, het meiden- en vrouwenvoetbal binnen de  gehele vereniging naar een hoger plan wil tillen en een duidelijk visie heeft. Daarnaast was het voor ons erg belangrijk dat er een ‘klik’ tussen de  spelersgroep en de trainer zou zijn. Tijdens de gevoerde gesprekken bleek dat iedereen ontzettend positief was en graag met elkaar zou willen samenwerken.

Met de komst van Jantien is de belangrijkste vacante functie binnen de technische staf van Vrouwen 1 voor seizoen 2021 – 2022 ingevuld. De club gaat samen met Jantien de komende periode aan de slag om de rest van de staf van Vrouwen 1 in te richten voor het nieuwe seizoen.