DZC '68NieuwsOverige nieuwsJan de Boer Tuinontwerp & Adviesbureau bordsponsor DZC'68

Jan de Boer Tuinontwerp & Adviesbureau bordsponsor DZC'68

Jan de Boer Tuinontwerp & Adviesbureau is een sponsorovereenkomst aangegaan met DZC'68. Het nieuwe reclamebord van Jan de Boer heeft een mooi prominent plekje gekregen aan ons hoofdveld.

Jan de Boer Tuinontwerp & Adviesbureau

Met bijna 20 jaar ervaring als hovenier begon Jan de Boer (1973) in 2015 zijn eigen tuinontwerp & adviesbureau in Doetinchem.

Opgegroeid in de Friese Wouden in het noorden van het land had hij van kleins af aan al een grote belangstelling voor planten en de natuur. Na de middelbare school vervolgde hij zijn studie aan de Gerard Adriaan van Swieten Tuinbouwschool in Frederiksoord, waar hij onder meer stage liep bij de wereldberoemde Bodnant Gardens in Noord-Wales.

Sinds 1998 is hij werkzaam als headgardener van het historische landgoed Bingerden, één van de oudst (en wat Jan betreft mooist) bewaard gebleven buitenplaatsen van ons land aan de IJssel, nabij Angerlo (Gelderland).

Inspiratie voor zijn tuinontwerpen haalt hij uit de natuur en de vier seizoenen. Een uitgekiende beplanting staat in al zijn ontwerpen en adviezen centraal en is een voorwaarde voor een mooie, duurzame en praktische tuin.

Wij kennen Jan natuurlijk ook als grote organisator en inspirator voor de bloemen en bloembollenacties bij DZC'68. Wij zijn dan ook trots en verheugd op het feit dat Jan met zijn bedrijf Jan de Boer Tuinontwerp & Adviesbureau nu ook is toegetreden tot ons sponsorbestand.