DZC '68NieuwsOverige nieuwsHerfstkamp

Herfstkamp

Na een jaar afwezigheid zal er dit jaar in de herfstvakantie eindelijk weer een herfstkamp op het programma staan. (JO8 T/M JO13)
Het herfstkamp wordt georganiseerd op 20 oktober 2021 en op 21 oktober 2021.

Voorgaande jaren was het een groot succes met veel voetbalonderdelen en leuke activiteiten op Sportpark Zuid. Dit jaar proberen we er weer fantastische editie van te maken.

Lijkt het je leuk om samen met je teamgenoten mee te doen aan het Herfstkamp?

Schrijf je dan in voor 17 oktober bij je leid(st)er. Hij/zij geeft het dan door aan de organisatie. Geef ook evt. bijzonderheden door.

(Het maken van de teams doen wij, wij proberen de teams even sterk te maken. Verzoekjes mogen maar wij kunnen niks beloven)

Zorg ervoor dat je voetballen spullen meeneemt, want er wordt natuurlijk veel gevoetbald tijdens het kamp. Neem ook schone kleren en gewone schoenen mee voor de andere activiteiten. Als je het fijn vindt om na de voetbalactiviteiten te douchen, vergeet dan je douchespullen niet.
Tussen alle activiteiten door wordt er voor eten en drinken gezorgd. Je mag natuurlijk iets extra meenemen (uitzondering redbull/energiedrank). Je hebt ook (beperkt) de mogelijkheid om iets lekkers te kopen in de kantine.

LET OP:

In verband met corona zal er dit jaar geen mogelijkheid zijn tot slapen tijdens het kamp. Tevens zal er een aangepast programma zijn.

Uiteraard wordt er tijdens het kamp rekening gehouden met de nog geldende corona maatregelen.

Het programma is als volgt:

  • JO8/JO9/10  - Woensdag 20 Oktober van 10:00 uur tot 19:00 uur
  • JO11/JO12/JO13 - Donderdag 21 Oktober van 10:00 tot 21:00 uur

Hopelijk zien we jullie tijdens het herfstkamp verschijnen bij dzc’68!

Voor vragen mail naar:

Max Riekel
m.riekel@dzc68.nl