DZC '68NieuwsOverige nieuwsE&M Draadvonktechniek zoekt halve kantinetafel!

E&M Draadvonktechniek zoekt halve kantinetafel!

De actie sponsor een kantinetafel loopt aardig maar nog 2 a 3 tafels extra zou super zijn! Nu heeft Eddy Janssen van E&M Draadvonktechniek aangeven een halve tafel te willen sponsoren. Wie wil samen met E&M Draadvonktechniek met zijn logo op zo'n prachtige tafel? Bij interesse graag een berichtje aan Support68@dzc68.nl 

Sponsor een kantinetafel van DZC'68

Tijdens de sponsoravond op donderdag 29 november 2018 heeft Support68 de actie sponsor een kantinetafel geïntroduceerd. Met deze actie willen wij bereiken dat een grote wens van DZC’68 en al haar leden in vervulling gaat en dat straks onze accommodatie van voor naar achteren (Kantine, Delade Business Loungen en Bestuurskamer één en dezelfde uitstraling heeft.

Samen met Delade Interieur is een speciale tafel ontworpen die er hetzelfde uitziet als de tafels in de Delade Business Lounge. Alleen is deze tafel een stuk lichter gemaakt zodat hij handelbaar is voor de diverse gebruikers van onze accommodatie. Het was natuurlijk veel makkelijker geweest om voor een standaard kantinetafel te gaan maar wij zijn nu eenmaal DZC’68, wij zijn eigenwijs en willen het graag anders doen dan anderen!

De tafel
De tafel heeft een zwart gecoat aluminium frame en is voorzien van een opgedikt houten blad van 180 x 80 cm. De tafel is hierdoor een stuk lichter geworden maar beter handelbaar. Wel is het nog steeds robuust uitgevoerd want mocht er een keer op gedanst worden of staan er bij een kampioenschap mensen op dan moet hij niet doorzakken natuurlijk. Op het tafelblad wordt uw (bedrijfs)naam ingegraveerd en opgevuld met een zwarte epoxy hars (Beter zichtbaar dan het grijs bij de voorbeeldtafel). Na droging wordt het tafelblad afgelakt met blanke lak.

Wat kost een tafel?
Kantinetafel laag (14 stuks): - Eenmalig € 1168,- excl. Btw of 2 termijnen van € 584,- excl. Btw
Kantinetafel hoog (6 stuks): - Eenmalig € 1268,- excl. Btw of 2 termijnen van € 634,- excl. Btw

Uw (bedrijfs)naam of (bedrijfs)namen staat minimaal vier jaar lang op de tafel in de kantine van DZC’68. U blijft overigens ook eigenaar van het tafelblad. Mocht u dus na 4 jaar denken dat het welletjes is geweest (gaan wij natuurlijk niet vanuit!) dan mag u het tafelblad komen ophalen.

Samen een tafel sponseren!
Denkt u nu ik zou ook wel graag een tafel willen sponsoren maar ik kan/wil het niet alleen doen dan is het ook mogelijk om met meerdere bedrijven een tafel te sponsoren (*Per extra logo wordt er dan wel € 68,- excl. Btw in rekening gebracht).

Weet u zo ook niet met wie u het samen zou willen of kunnen doen maak dit dan wel kenbaar bij Support68. Wellicht zijn er meerdere bedrijven die hetzelfde hebben en kunnen wij uw (Bedrijfs)namen samen op 1 tafel laten plaatsen.

Wanneer staan de tafels er?
De doelstelling in eerste instantie was om de tafels in februari 2019 te plaatsen. Omdat we nog een aantal tafels kwijt kunnen en het in 1x plaatsen van alle tafels onze wens is laten we de actie nog even doorlopen. Wij denken 14 lage tafels en 6 hoge tafels nodig te hebben in de kantine. Het zou dus supermooi zijn als we in februari- begin maart dat aantal gesponsord zouden kunnen hebben.

Nat maken
Indien de tafels gereed zijn dan zullen wij deze natuurlijk niet zomaar plaatsen in de kantine en zeggen bedankt! Ze moeten natuurlijk eerst goed getest en nat gemaakt worden. Wij zullen u tegen die tijd dan ook uitnodigen zodat u zelf als eerste een drankje komt doen aan uw eigen tafel!

Dankbaar
DZC’68 en Support68 zijn zich er wel degelijk van bewust dat het best wel een behoorlijk bedrag is en willen ook zeker niet telkens een beroep op u als sponsor doen want wij zijn u al heel dankbaar voor uw ondersteuning. Maar aangezien het inrichten van de kantine een grote wens is van de club en al haar leden gaan wij het toch proberen! Samen moeten we een heel eind kunnen komen toch?

Inmiddels hebben ook hoofdsponsor REBO ERA Makelaars en Heilbron Assurantiën toegezegd een tafel te willen sponsoren. Naast de sponsoren die tijdens de sponsoravond hebben toegezegd zitten we nu dus op 10 tafels. Daar zijn we al heel blij mee maar we willen er eigenlijk nog wel een aantal bij!

De volgende bedrijven gingen u voor en wij willen hen alvast bedanken:

Ook interesse? Of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met Support68 via Support68@dzc68.nl of met Pascal Hertogh op 06-20614703 ( alleen na 16uur telefonisch bereikbaar)