DZC '68NieuwsOverige nieuwsDZC’68 VR1 maakt 100ste doelpunt voor de winterstop!

DZC’68 VR1 maakt 100ste doelpunt voor de winterstop!

DZC’68 VR1 mocht afgelopen zaterdag naar Zelhem voor een wedstrijd tegen Zelos VR2. Na vorige week een sfeervolle ambiance, maar wat minder goed spel waren de dames gebrand om vandaag weer te laten zien waarom zij bovenaan staan!
De tegenstander van vandaag wist dit seizoen pas twee keer te winnen en staat op de laatste plaats in onze competitie. DZC’68 moest het vandaag doen zonder Loraine (vakantie), Serena (afwezig) en Anne H (geblesseerd). Met Julia als vervanger van Serena en Nikki als extra aanvulling was de selectie voor vandaag compleet.
Bij Zelos bleken de velden vol, dus werd er op een veld aan de overkant bij v.v. Zelhem gespeeld. VR1 begon op een redelijk tempo, maar kon dit niet lang vast houden. Het spel was slordig, slapjes en miste de wil om te winnen. De eerste helft wist DZC’68 dan ook maar drie keer het net te vinden. In de rust werden de viziers dan ook even op scherp gezet, knallen!
DZC’68 kwam goed uit de kleedkamer en door prima combinatiespel en individuele acties volgde meerdere doelpunten. De tien, oftewel het 100ste doelpunt was nu binnen handbereik. Anne Bos was er dichtbij, maar Jodie mocht hem uiteindelijk maken. De keeper was kansloos op een goed schot! 100, 100, 100! Uiteindelijk wist DZC’68 ook nog een elfde te maken en werd er een 11-0 winst bijgeschreven en konden de dames de champagne laten knallen!
Als laatste willen de dames van DZC’68 VR1 de dames van Zelos VR2 nog even een compliment maken. Het was leuk om te zien dat zij ondanks de grote cijfers positief bleven en onderling veel lol hadden! Op naar volgende week, dan speelt DZC’68 VR1 de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop op Sportpark Zuid tegen ESA uit Arnhem om 13.15 uur. De heenwedstrijd resulteerde in een klinkende 0-9 overwinning voor DZC’68 VR1, dus dit beloofd wederom een doelpuntrijk duel te worden!
Tot zaterdag!