DZC '68NieuwsOverige nieuwsDZC’68 17-03 bekert door naar de Finale

DZC’68 17-03 bekert door naar de Finale

Het was een mooie zaterdag voor de boys van DZC’68 17-03 er stond een lastige tegenstander op het programma VIOD 17-03.


Om half 12 begon de wedsrijd , de boys hadden een goede warming up gedraaid en het was te merken dat ze er zin in hadden.

Na te zijn begonnen kon je gelijk zien dat ze er stonden en de eerste tikken werden al uit gedeeld.

Het ging gelijk op en Viod was eerste helft iets in het voordeel.

Tweede helft begon en er waren veel DZC’68 fans waaronder ook de jeugd van de JO10-02.

Na 15 min te hebben gespeeld kregen we een tegenslag er werd een penalty gegeven tegen ons       en dat was even zuur voor ons.

Maar we vergaten dat we ook een keeper hebben en die haalde hem er vlekkeloos uit en door hem ook nog klemvast tepakken . Het leek wel dat  we dat echt nodig hadden en al vrij snel kregen wij een penalty mee .

Maar hij moest nog gemaakt worden en dat was op dat moment maar een die dat deed en dat was  Erbay en ja hij schoot hem vlekkeloos in 0-1.  Even daarna werd het 0-2 door een fantastische steekpass van Tristan op Luke 0-2 .De wedstrijd begon nu echt en via een lukkie werd het 1-2 en het werd nog spannend.  Vlak voor tijd een vrije trap voor VIOD waar ik mijn twijfels bij had en ja hoor 2-2 en gelijk werd afgefloten.

Penalty series volgens het ABBA systeem en het ging de goede kant op want wij scoorden en daarop volgend stopte Luuk Nieswand 2 keer een penalty Bam.  Nadat er 1 door ons werd gemist  nam Luuk Nieswand onze eigen keeper de laatste en bam hij  was raak . 3 penaltys gestopt en dan de laatste er ook nog snoeihard in schiet dan ben je een GROTE  KANJER.

Maar daarbij is de begeleiding  trots op alle jongens van de JO17-03 en ook het publiek die samen een groot feest hebben gevierd bij VIOD .

Al met al een fantastische halve finale en Harfsen we komen eraan .