DZC '68NieuwsOverige nieuwsDrankenhandel Terborgse Wijncentrale groene partner DZC’68

Drankenhandel Terborgse Wijncentrale groene partner DZC’68

Drankenhandel Terborgse Wijncentrale en DZC’68 zijn een 5 jarige samenwerking aangegaan. De Terborgse Wijncentrale is vanaf heden onze leverancier van bieren en wijnen. Daarnaast investeert de drankenhandel in duurzaamheid door Groene Balsponsor te worden. Wij zijn zeer verheugd met deze nieuwe samenwerking en heten Gerard en Rick Beijer van harte welkom bij DZC’68!

Drankenhandel Terborgse Wijncentrale

Drankenhandel Terborgse Wijncentrale is meer dan alleen een drankengroothandel. Zij onderscheiden zich door de persoonlijke aandacht die zij hun klanten geven, met een uitstekende service en een groot en breed assortiment aan bieren, fris, wijnen en gedestilleerde dranken. Zij denken graag met hun klanten mee en dankzij de korte lijnen en het directe persoonlijke contact, kunnen zij snel leveren. Ook als het om speciale gevallen of wensen gaat; Drankhandel Terborgse Wijncentrale loopt graag die extra meters voor u.

Breed assortiment
Met 3500 vierkante meter opslag voor de drankenhandel en nog eens 1700 vierkante meter voor de eindejaarsgeschenken, levert de Terborgse Wijncentrale al meer dan 25 jaar haar klanten op korte termijn een totaalassortiment. Hebben zij het niet op voorraad? Dan zorgen ze ervoor dat het zo snel mogelijk geleverd wordt.

Horeca drankenconcept
In de Engelse gelagkamer nemen zij graag de tijd om uw wensen te inventariseren en hunzelf  voor te stellen. Ze presenteren dan graag hun nieuwe producten en inventariseren uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Kom gerust onder het genot van een kopje koffie of iets anders bespreken hoe de drankencollectie binnen uw bedrijf eruit zou kunnen zien. U kunt hiervoor het beste een afspraak maken via hun contactformulier.

Merken
Als drankenhandel kunnen zij vrijwel alle bekende merken leveren. Zo beschikken zij ook over het agentschap van Grolsch (Kornuit) en komen dit zij dit heerlijke gerstenat straks brengen bij DZC’68. Voor diverse merken is de Terborgse Wijncentrale de aangewezen partij zijn om in de regio mee samen te werken. Hieronder valt uiteraard de levering  van het product, maar ook bijvoorbeeld het barmateriaal, glaswerk of presentatiemateriaal.

Kerstpakketten en relatiegeschenken
De Terborgse wijncentrale is daarnaast regionaal beroemd om zijn kerstpakketten, eindejaar artikelen en drankpakketten als relatiegeschenk. Als specialist in kerstpakketten hebben zij hiervoor een externe website gemaakt.