DZC '68NieuwsOverige nieuwsDe grote Club actie is gestart, Jouw inzet is goud waard!

De grote Club actie is gestart, Jouw inzet is goud waard!

Zaterdag 14 september 2019 is de Grote Clubactie gestart. Dit jaar doen wij ook weer mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar gaat de opbrengst naar:  Realisatie van een pannaveldje bij onze accommodatie.

We hebben al aardig wat geld binnen gehaald met de verkoop van loten vorig jaar, verkoopactie bloemen Jan de Boer en een aantal subsidies voor ons nieuwe pannaveld. Ons doel dit jaar is dus om de laatste euro’s binnen te halen voor ons nieuwe pannaveld.  

Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas!

Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!

Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met: Verkoopboekjes.
Met het verkoopboekje ga je langs bij familie, vrienden en buurtbewoners. De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging’. De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn voordeur plakken.

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2019 start op zaterdag 14 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. 

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij je leider of leidster van je team  vóór 16 november . Hij/zij zorgt ervoor dat het verder in orde komt. Wil je meer verkopen? Max, Ralf of Niek kunnen  jou een nieuw boekje geven.

Verkoop samen loten en Win !
Je kunt ook samen met je team leuke prijzen winnen. Ga samen op pad en haal zoveel mogelijk op voor DZC. Maak kans op één van de volgende teamprijzen:

1e Prijs : Met het hele team naar de bioscoop naar een film naar keuze.

2e Prijs : Met het hele team 1 uur indoor soccer en een frietje.

3e Prijs : Met het hele team laser gamen en een frietje

Tip!
Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie in 2019 is een nieuw pannaveld aanleggen.

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten.