DZC '68NieuwsOverige nieuwsBuwegs Installatie BV en EXIT Toys kleden DZC’68 F1

Buwegs Installatie BV en EXIT Toys kleden DZC’68 F1

Maandagavond werd op Sportpark Zuid onder het genot van een heerlijk stukje taart (Gaabs) en een glaasje ranja de samenwerking beklonken tussen Buwegs Installatie BV, EXIT Toys en DZC’68. Onze jongens zijn niet alleen voorzien van wedstrijdkleding maar ook nog eens van een schitterend trainingstenue.

Buwegs Installatie BV

Buwegs Installatie BV is een installatiebedrijf met bijna 40 jaar ervaring.
Het bedrijf is in 1972 opgericht door de gebroeders Jan en Henk Bulten.
De naam Buwegs is een aaneenschakeling van de letters Bulten Water Elektra Gas Sanitair.

Buwegs Installatie BV  is een totaal installateur op bijna alle gebieden van het installatievak en staat bekent om zijn gemoedelijke karakter. Zowel in de woningbouw, utiliteitsbouw en bedrijfsbouw is in de loop van de jaren geruime ervaring opgedaan. Ook industriële installaties worden door hen gerealiseerd.

Voor meer informatie bel eens met Maurits Bulten op 0314-330658 of mail naar info@buwegs.nl

EXIT Toys buitenspeelgoed

EXIT Toys: "Leave the room, play outside"

EXIT Toys is hét eigentijdse buitenspeelgoed merk dat kinderen stimuleert en zelfs uitdaagt om buiten te spelen! Dit doen ze door buitenspeelgoed te ontwikkelen vanuit de behoefte van kinderen én ouders. Hierbij staat voorop dat hun speelgoed kinderen moet aanspreken. Niet alleen doordat kinderen het speelgoed leuk en stoer vinden om mee te spelen, maar zeker ook door aandacht te besteden aan een eigentijds en cool ontwerp.

Uiteraard staat een product van EXIT Toys garant voor veiligheid en heeft een EXIT Toys product een gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Op deze manier is een EXIT Toys product voor een breed publiek toegankelijk en bieden ze op deze wijze veel kinderen de mogelijkheid om dagen, weken, maanden en zelfs jaren met elkaar buiten te spelen. Daarom biedt een product van EXIT Toys een gezonde en vooral speelse basis voor elk kind!

Wil je meer informatie?
Kijk dan eens op de website of volg hun op Facebook en/of Twitter dan houden zij je op de hoogte!