DZC '68NieuwsOverige nieuwsBREAKING NEWS!!!!!! CHAMPIONS LEAGUE DZC’68 SPECIAL EDITION!!!

BREAKING NEWS!!!!!! CHAMPIONS LEAGUE DZC’68 SPECIAL EDITION!!!

This is the moment! WOEHAAAA!! Jaaaa, het is zover! WOEHAAA!!!!  Nu vraagt u zich af?; wat is zover?? En dat snap ik. Want tot nu toe weet u nog steeds niets. En als rechtgeaard burger van Nederland EN in het bijzonder van Gelderland heeft u er recht op te weten wat er speelt. En ALLEMEMACHIES wat vind ik het geweldig om dit nieuws met u te delen; zeker omdat u er recht op hebt maar zeker ook omdat het zoooooo leuk is
….ok..ok…ik zie het plaatje al..u zit te popelen op uw stoel…u begint zich langzaamaan te ergeren aan mijn ontwijkende info…tegelijkertijd wilt u ook niet onbeleefd doen want u wilt natuurlijk hartstikke graag weten wat er aan de hand is. Dus geduldig trommelend met uw vingers op de tafel, wenkbrauw fronsend, wacht u braaf af tot het verlossende bericht u eindelijk bereikt…..

haHAA, ik snap het…dus hier komt het: Even terug naar het begin…onlangs meldde ik u al dat het wel winterstop was en het leek of er niks gebeurde maar dat er zich achter de schermen van alles afspeelde. Dat is voor een manager zoals ik uiteraard gesneden koek. Een beetje onderhandelen hier en een beetje onderhandelen daar…. Alsof het niets is. MAAR het was slechts stilte voor de storm want… we hebben een aantal MEGADEALS weten te sluiten!!  Ten eerste: opnieuw hebben we een aantal grote clubs aan ons weten te binden. En daar hebben we niets voor betaald; sterker nog; ze wilden ons betalen maar dat hebben we beleefd afgeslagen; wij zijn immers niet te koop! Maar…Niemand minder dan Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Juventus en Arsenal hebben de grote waarde van onze Pro Data Champions League erkend en opnieuw weer shirts ter beschikking gesteld. Ze wilden maar wat graag hun nieuwste shirts bij ons promoten.     Maar dat is nog niet alles; ook compleet nieuwe clubs stonden in de rij om te tekenen bij de Pro Data Champions League!. En ik kan u zeggen; niet de minste clubs! Wij zijn er dan ook trots op dat er niemand minder dan Borussia Dortmund, Paris Saint Germain, Manchester City, Liverpool en Celtic zich hebben aangemeld om deel te nemen aan de Pro Data Champions League. Wat is dat fantastisch! Ik moet zeggen dat dit een vlucht heeft genomen sinds we de GRAAFSCHAP toe hebben kunnen voegen aan de Champions League. We hadden al een brede selectie maar die is nu nog eens extra uitgebreid. En deze ontwikkeling past feilloos in ons vastgestelde beleid; ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’. Maar goed, genoeg over mijn geweldige managementkwaliteiten-EN resultaten; nu even terug naar een minstens zo belangrijk onderdeel; de SPELER VAN DE WEEK’.

We begonnen met Luca. Luca is voor Ajax. Hij is ervoor omdat ze heel vaak hebben gewonnen. Dat is een goede reden. Hij kent zo even ‘een, twee, drie’ geen speler van Ajax maar dat snap ik ook wel want die spelers veranderen om de haverklap van naam. Luca houdt het meest van kipnuggets met patat. En dan patat in al zijn puurheid; geen mayo, geen curry geen satesaus.  Luca weet al heel goed wat hij later worden wil. Luca wordt: LEGER. Hm..dat vind ik wel heel knap en een hele grote uitdaging; in je eentje ‘LEGER’ worden. Maar dat kan IK dan wel lastig vinden; Luca doet er heel makkelijk over. Niks niet ingewikkeld. Hij wil leger worden omdat hij dan andere landen kan helpen! Jemig Luca! Wat super dat je anderen wil helpen! Nu wil ik ook best leger worden! Trouwens, je kunt niet zomaar leger worden; je moet dan schutkleur hebben. Dan lig je in de bosjes en dan herkennen de gemene mensen je niet. Maar je teamgenoten wel want je hebt gewoon en bandje om waaraan ze je herkennen. Hoe simpel kan het zijn!

En dan Julan. Julan is ook voor AJAX! Julan is voor Ajax om een hele speciale reden; de spelers van Ajax kunnen namelijk heel goed overpassen! Tjonge jonge dat is wel heel erg goed…maarre….uh…wat is dat eigenlijk…overpassen?? Julan kijkt mij wenkbrauwfronsend aan en denkt…ben jij nou die’ top catacomben interview specialist’?? En dat weet je niet wat overpassen is?? Overpassen is natuurlijk dat je de bal aan een ander geeft. Eerst heb je de bal, maar dan schop je hem naar iemand anders en die schopt hem ook weer naar iemand anders. DAT is overpassen. Makkie toch? Julan houdt van pizza salami. Hoe die op z’n bord komt dat weet hij niet. Misschien koopt mama die bij de pizzawinkel of misschien doet mama die in de oven…geen idee eigenlijk en ook totaal niet belangrijk by the way. Het gaat om het resultaat; pizza op je bord, in je buik, buik vol! Julan weet nog niet wat hij later worden wil. Hij houdt in dat opzicht alle opties nog even open. Fantastisch, een brede kijk op het leven beperkt je zicht nou eenmaal niet!  En dan last but not least; Siem. Siem is een van de jongste spelers van de Champions League. Uit de jeugd van de peuterspeelzaal direct doorgestroomd naar het eerste team van de PCL. Tja en dat geeft toch wat druk op zo’n jonge speler. Maar Siem heeft geen last van die druk. Dat heb je als je zo onbevangen kan spelen. Siem is voor de Graafschap. Gewoon omdat het hartstikke leuk is en omdat het Doetinchem is. En hij woont ook in Doetinchem dus, ja, dan ben je ervoor. De Graafschap had nog gewonnen met 3-0. Zo’n uitslag helpt ook altijd om voor de Graafschap te zijn. De beste spelers  zijn Vincent Vermeij en Hidde Jurjus! Hidde is de keeper en die pakte de PENALTY! En als je dat doet dan ben je DE HELD!!! Dan mag je van de baas van de Graafschap, Martin Bos, rijden in een superdure Bentley! Nou eigenlijk mocht Hidde dat al eerder; we zijn benieuwd wat hij nu mag na het stoppen van de penalty; misschien wel met een straaljager naar de training!  Siem wordt later profvoetballer. Daar zijn wij natuurlijk altijd heel blij mee. Siem gaat later achterin spelen. Hij wordt verdediger want dan kan hij goalen maken!! Huh???? Achterin goalen maken??? Toch geen eigen goal??? Welnee dont worry, tegen die tijd zijn er weer geheel andere opstellingen dan de huidige saaie 4-4-3 en daar past de positie van Siem namelijk ‘verdedigende goalenmaker’ prima bij. Toevallig ga ik morgen met Edwin Susebeek, keeperstrainer van Hidde en van de Graafschap lunchen. (Ja, dat doen managers nou eenmaal; heel vaak lunchen). Die heeft ook heel veel verstand van verdedigen en van goalen maken!  Ik hou jullie op de hoogte !

Tot de volgende keer Annabel