DZC '68NieuwsOverige nieuwsBouwbedrijf Heebing BV nieuwe bordsponsor DZC’68

Bouwbedrijf Heebing BV nieuwe bordsponsor DZC’68

Bouwbedrijf Heebing BV is een driejarige sponsorovereenkomst aan gegaan met DZC’68. Wij zijn verheugd weer een echt Achterhoeks bedrijf bij onze vereniging te mogen verwelkomen!

Bouwbedrijf Heebing BV

Als kleine jongen ging Gerard Heebing met de buurman mee om als bouwvakker z’n eerste geld te verdienen. Hij werkte jaren voor een baas, maar bedacht zich dat hij het aannemersvak ook wel als zelfstandige kon uitvoeren. Met ijver en motivatie groeide hij door! En die zelfstandigheid leverde hem nog meer passie voor het vak.

Met een no-nonsense mentaliteit bouwt Heebing een band op met z’n klant. Bij elke bouw is Gerard Heebing zelf nauw betrokken. Hij vindt het fijn om zijn kennis te delen, is transparant en open. Ook over de prijs die zijn klanten betalen.

Wat Gerard Heebing biedt, vraagt hij ook van zijn medewerkers. Betrokkenheid, loyaliteit en klantvriendelijkheid. De vaste medewerkers komen allemaal uit de buurt. Omdat zij weten wat Heebing voor z’n klanten wil, zijn zij de voorlui op de bouw. Ook het team van ZZP’ers waarmee het bedrijf samenwerkt, komt uit de regio en heeft de juiste mentaliteit.

Bouwbedrijf Heebing BV
Didamseweg 25c
7037 DJ Beek
T: 0316 53 11 27
E: info@bouwbedrijfheebing.nl