DZC '68NieuwsOverige nieuwsBericht vanuit het bestuur (Januari)

Bericht vanuit het bestuur (Januari)

Het bestuur wenst iedereen het allerbeste voor het nieuwe jaar 2022!! Geluk, gezondheid en veel voetbalplezier!

Deze wens hadden we graag tijdens de nieuwjaarsreceptie aan ieder persoonlijk willen uitspreken maar helaas was dat, wederom, niet mogelijk. wij wagen ons niet meer aan voorspellingen maar hopelijk ontmoeten we elkaar dit komende jaar veelvuldig op de voetbalvelden en op de accommodatie.

Al even geleden, op 15 december, heeft de ALV digitaal plaatsgevonden. Bestuur en managers waren aanwezig bij DZC en via een livestream hebben leden mee kunnen kijken en luisteren. Via de chat en whatsapp konden er vragen worden gesteld. Het jaarverslag is gepresenteerd en de financiële cijfers zijn uitgebreid besproken. Ook hebben de managers hun jaarplannen gepresenteerd. Ondanks alle beperkingen die er zijn en zijn geweest blijven zij vernieuwen en ontwikkelen! TOP prestatie!!

In de persconferentie van afgelopen vrijdag is aangegeven dat het vanaf 15 januari voor iedereen weer mogelijk is om te trainen, zonder beperkingen in groepsgrootte of tijdstip. Ook het spelen van onderlinge wedstrijden op de club is weer toegestaan. Publiek is hierbij helaas niet welkom. Ook is de kantine nog niet geopend.
Kleedkamers mogen wel open, sporters van 18 jaar en ouder hebben alleen toegang tot de kleedkamer op vertoon van een coronatoegangsbewijs (CTB). Verder dient in de kleedkamer een mondkapje te worden gedragen door sporters van 13 jaar en ouder.
Wanneer de competitie weer gaat starten is nog niet bekend. De KNVB geeft aan dat ze inzetten op het weekend van 29 en 30 januari.
Houd de berichtgeving op de site en via socials in de gaten bij nieuwe ontwikkelingen!

Tot slot wijs ik nog op de openstaande vacature van secretaris. Helaas is deze nog niet ingevuld. Een mooie en afwisselende functie in een goed lopend bestuur! Voor meer informatie mail naar secretaris@dzc68.nl