DZC '68NieuwsOverige nieuwsBericht van het bestuur (Juni 2022)

Bericht van het bestuur (Juni 2022)

Op woensdag 8 juni heeft de ALV plaatsgevonden.
In een (redelijk) gevulde DeLade Businesslounge zijn er diverse onderwerpen met de aanwezige leden besproken. Onder meer de begroting voor volgend seizoen.

Voorzitter Peter Terbeek heeft een toelichting gegeven op de begroting en de hogere uitgaven toegelicht. Dit komt met name door de hogere energiekosten en overige hogere kosten zoals salarissen en inkoop kantine. Om de begroting sluitend te krijgen heeft het bestuur een contributie verhoging voorgesteld van 2.- per maand voor senioren, junioren en pupillen. Na diverse vragen is dit voorstel unaniem door de ALV aangenomen. Ook is de begroting voor seizoen 2022-2023 goedgekeurd

Verder stond het beleidsplan 2022-2027 op de agenda. Het bestuur heeft een voorstel gedaan voor een nieuw beleidsplan. Er zijn op het voorstel door de ALV wat adviezen voor aanpassingen gegeven die nog verwerkt zullen worden.

Het laatste agendapunt was ‘Samenstelling bestuur’.
Op deze Alv heb ik na 9 jaar mijn bestuursfunctie/secretaris beëindigd. Na 9 jaar is het nu tijd voor wat anders. Als grote verassing ben ik benoemd tot 'erelid'. Een hele eervolle titel en een erg mooie waardering!!
Hoe ziet het bestuur en dan straks uit? Gerrit Radstake zal bij de volgende ALV toetreden tot het bestuur. Er zal nog een inwerkperiode en overdracht plaatsvinden de komende tijd.

Dat betekent ook dat dit de laatste bijdrage van mijn hand is voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Bedankt voor het lezen en graag tot ziens bij DZC’68!

Marieke van Erkelens