DZC '68NieuwsOverige nieuwsBenschop Glas verlengt sponsorcontract DZC'68

Benschop Glas verlengt sponsorcontract DZC'68

Benschop Glas heeft het sponsorcontract met DZC'68 wederom verlengd. Benschop Glas is al jarenlang als sponsor verbonden aan onze vereniging. Wij zijn dan ook zeer trots en verheugd dat Benschop Glas ook de aankomend drie jaar op de boarding aan ons hoofdveld en veld 1 zichtbaar is.

Benschop Glas

Al sinds 1967 houdt Benschop Glas zich bezig met de levering voor projecten van aannemers en schildersbedrijven. De laatste jaren zijn daar de glashandel en glasservice voor woningcorporaties bijgekomen.'Er zijn ongeveer zestig bedrijven die hun glas bij ons kopen en we zijn regionaal partner van Service Glasherstel, waarbij ook alle scholen zijn aangesloten', verteld Roland Benschop. Particulieren kunnen op bedrijventerrein Wijnbergen terecht voor glas, spiegelglas en speciaal slijpwerk.

Een aantal jaren geleden verhuisde Benschop Glas naar het bedrijventerrein Wijnbergen. Van hieruit worden zowel de aannemers als particuliere klanten bediend. Hierdoor zijn zij in staat op een effectieve en goede manier in te springen op de behoeften van hun klanten. Op weekdagen zijn ze van 07.30 tot 17.00 telefonisch bereikbaar.

Benschop is uw specialist op het gebied van isolatieglas, veiligheidsglas, spiegels, slijpwerk en glasherstel.

Benschop Glas Doetinchem
Doetinchemseweg 61
7007 CB Doetinchem
(ind. Wijnbergen)

Tel: 0314 - 344550
Fax: 0314 - 363026

24 uur services
Tel: 0800 - 0611