DZC '68NieuwsOverige nieuwsAll Sportswear nieuwe kledingleverancier DZC’68

All Sportswear nieuwe kledingleverancier DZC’68

DZC’68 heeft vanaf volgend seizoen een nieuwe kledingleverancier. All Sportswear, gevestigd in de topsporthal op Sportpark Zuid, zal de aankomende zes jaar DZC’68 aankleden in het Italiaanse merk Errea.
Vanaf november 2015 zijn er diverse gesprekken gevoerd met verschillende leveranciers en zijn alle voorstellen naast elkaar gelegd. Het was geen makkelijke keuze omdat ook de andere leveranciers goede voorstellen hebben gedaan. Echter na het wegstrepen van de plussen en minnen denkt DZC’68 met All Sportswear en Errea de beste deal voor de club te hebben gemaakt.

Wij zijn dan ook erg trots en verheugd dat afgelopen zaterdag het bestuur, Dave de Jong (All Sportswear en oud speler DZC’68) en Marien Nijland (All Sportswear) de samenwerking officieel hebben vastgelegd.

Op zeer korte termijn zal de nieuwe kledinglijn aan de leden worden gepresenteerd. Het is vervolgens de bedoeling dat binnen drie seizoenen alle teams in het nieuwe tenue zullen gaan spelen. In de nieuwe webshop zal straks de overige kleding en materialen te koop zijn.

Met het ondertekenen van het contract werd tevens een sponsorovereenkomst aangegaan. All Sportswear zal hiermee ook toetreden tot Businessclub Support68.

All Sportswear e Errea benvenuto nel nostro club bella!