DZC '68NieuwsOverige nieuwsa&m impact verlengt sponsorontract DZC'68

a&m impact verlengt sponsorontract DZC'68

Op de laatste dag van 2020 zijn wij trots en verheugd te kunnen meedelen dat a&m impact het sponsorcontract met DZC'68 heeft verlengd. Ook de aankomende drie jaar is a&m impact als Bronzen Balsponsor aan onze club verbonden. Wij danken a&m impact, maar zeker ook Tom, voor het vertrouwen in DZC'68!

a&m impact

waarom a&m impact?
Wat was in 1998 de drijfveer om a&m impact te starten? Dat was toch wel de karakter eigenschap om dingen anders dan de rest te willen doen. Dit in combinatie met het aanwezige perfectionisme levert het waarom "de impact van impact". Impact leveren zit in hun bloed en in de cultuur van a&m impact. Bij ieder project zullen zij ervoor zorgen dat ze impact voor en met hun klant leveren. Dit is de belofte die zij aan hun klanten doen!
 
focus op de zorg
a&m impact focust zich op de zorgsector, omdat zij geloven dat je moet doen waar je goed in bent en waar je je goed bij voelt. Met hun 22 jaar ervaring en 100 zorginstellingen als klant, weten zij wat er in de zorg speelt en waar zorgmedewerkers mee worstelen. Ze lopen regelmatig een dag of nacht met hen mee om de werkzaamheden, processen en wet- en regelgeving te begrijpen. Dit levert a&m impact vaak nieuwe ideeën op.

team met specialisten
Om maximale impact te kunnen leveren, heb je slimme, gedreven en betrokken medewerkers nodig die een hecht team vormen. Daarom investeren zij veel in hun team, wat loyale medewerkers oplevert. En loyale medewerkers zorgt voor behoud en groei van kennis. Ook zijn zij bij veel meet-ups en seminars aanwezig om kennis op te halen en te delen.
De kernwaarden van a&m impact
  • Pragmatisch
Een probleem zetten zij snel om in een oplossing, hierbij gaan ze doelgericht te werk. Vergaderen is geen hobby maar hard werken wel. Ook reageren zij doorgaans binnen 24 uur op al je vragen. Dit vinden zij niet meer dan normaal.

  • Oprecht
Ze houden van open en eerlijke communicatie, zowel intern als extern.

  • Lange termijn
Zij streven naar het bouwen van langdurige partnerships met hun klanten.

  • Nuchter
Zij zijn een echt Achterhoeks bedrijf, met een nuchtere mentaliteit. Zij zeggen altijd; doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.

  • Humor
Zij vinden plezier hebben in datgene wat je doet, een belangrijke factor voor succes.

Ook werken of stage lopen bij dit leuke Achterhoekse bedrijf? Kijk dan eens bij vacatures op hun website!