DZC '68NieuwsOverige nieuwsWord vriend van de jeugd van DZC’68

Word vriend van de jeugd van DZC’68

Support68 heeft besloten het concept ‘vrienden van de jeugd van DZC’68’ weer in het leven te roepen. Al jaren hing het bord nog wel in onze kantine, maar de actie die er op stond was inmiddels redelijk gedateerd. 
Aangezien onze vereniging, na alle aankomende kampioenschappen, volgend seizoen een van de beste jeugdopleidingen uit de regio is, moeten we er met zijn allen ook voor zorgen dat we dat ook blijven!

We willen met “de vrienden van de jeugd” proberen alle jeugdteams beter te faciliteren. Met onze jeugdopleiding moeten we er voor zorgen dat iedereen die bij DZC’68 voetbalt wat leert en, zeker niet onbelangrijk, het naar de zin heeft!

Support68 zal, samen met de diverse jeugdcommissies binnen DZC’68, bepalen waar het bedrag van alle vrienden van de jeugd uiteindelijk aan zal worden besteed! Dit zullen we dan natuurlijk vervolgens via alle social media kanalen aan u bekendmaken.

Vriend van de jeugd ben je al vanaf € 25,- per jaar. Geïnteresseerd? Klik dan op onderstaande link voor meer informatie en het digitale inschrijfformulier:

Ja, ik word vriend van de jeugd van DZC’68!

Hartelijk dank namens alle jeugdleden van DZC’68

Support68