DZC '68NieuwsOverige nieuwsWedstrijdverslag Go Ahead Kampen 1 – DZC’68 1

Wedstrijdverslag Go Ahead Kampen 1 – DZC’68 1

Afgelopen zaterdag stond de topper tegen Go Ahead Kampen op het programma. Go Ahead stond samen met CSV Apeldoorn op een gedeelde 2e plaats met 9 punten uit vier wedstrijden.

De eerste helft had DZC’68 het betere van het spel wat ook resulteerde in de 0-1. In de 15e   minuut kopte Gloria Mavanga Papela knap een vrije trap van Rik Vlutters binnen. Waar Go Ahead Kampen geen kansen wist te creëren lukte dat DZC’68 wel, voor de rust had het dan ook al 0-3 kunnen staan maar de rust ging in met een 0-1 voorsprong. Van de 28e t.e.m. de 35e minuut kende Go Ahead wel een sterke fase waarin ze een paar gevaarlijke aanvallen creëerden.

In de 2de helft veranderde er in eerste instantie niets aan het spel en kreeg DZC’68 weer 2 enorme kansen, echter uit het niets wist  Go Ahead Kampen in de 57e minuut door Kees Tol de gelijkmaker te scoren De Kampenaren kregen hierdoor vleugels kwamen beter in hun spel  en wisten in de 61e minuut door Dennis van der Wal de 2-1 te scoren. Dezelfde Dennis van der Wal scoorde in de 79e minuut zelfs de 3-1 met een machtige kopbal. Ondanks dat DZC’68 nog een aantal goede kansen kreeg was de wedstrijd gelopen en incasseerden we het eerste verlies in de competitie.

Door dit verlies staat DZC’68 nu samen met CSV Apeldoorn en Go Ahead Kampen bovenaan de ranglijst met 12 punten uit 5 wedstrijden.