DZC '68NieuwsOverige nieuwsWedstrijdverslag DZC’68 VR2 – Sparta Nijkerk VR2

Wedstrijdverslag DZC’68 VR2 – Sparta Nijkerk VR2

Op 4 november 2017 ontvingen we Sparta Nijkerk VR2 op het indrukwekkende nieuwe complex van DZC’68 in Doetinchem.
De vrouwen van DZC’68 lieten met name de eerste helft zien waar de aandacht in de trainingen van die week op gericht was. Desondanks wist Sparta Nijkerk al vroeg in de wedstrijd de openingstreffer te maken. Dat was niet waarvoor we onze voetbalschoenen hadden aangetrokken, dr’an dus! En dat gebeurde.
Via goed uitgespeelde aanvallen, waarbij alle linies betrokken waren, werd de keepster van Sparta tot tweemaal toe gepasseerd door Melek en kon de 2-1 op het scorebord worden gezet.

Een geweldige dieptepass vanuit de achterhoede, gaf Karlijn de mogelijkheid om vanuit randje buitenspel de 3-1 te scoren. En ook de 4-1, die daarna volgde was er een uit het boekje, een combinatie van alle linies in het veld, diepgetrokken en via Manou achter de keepster gedropt.

De eerste helft bleek de helft-van-de-doelpunten, want na de 4-1 wist Sparta via een afstandsschot in de korte hoek en een onderschepping in onze omschakeling, de stand op 4-3 te zetten.

In de tweede helft waren er aan beide zijden nauwelijks kansen en vielen er geen doelpunten meer. Eindstand 4-3 en daarmee een 3e overwinning voor DZC’68 VR2 in de 4e klasse en supertrotse kaderleden !!

Een speciaal dank je wel voor Marcel, die ons bij het ontbreken van een scheidsrechter voor deze wedstrijd uit de brand wilde helpen !!

Op 18 november 2017 moeten we vroeg uit de veren voor de wedstrijd tegen de huidige koploper in de competitie, Terschuurse Boys, waar de aftrap (al) om 10 uur staat gepland.