DZC '68NieuwsOverige nieuwsWassink Installatie verlengt sponsorcontract met DZC'68

Wassink Installatie verlengt sponsorcontract met DZC'68

Wassink Installatie verlengt het sponsorcontract met DZC'68. Het installatie bedrijf met vestigingen in Doetinchem en Winterswijk zal zichtbaar zijn door middel van reclameborden aan beide kunstgrasvelden. Wij zijn zeer verheugd met deze hernieuwde samenwerking.

Wassink Installatie 

UW PARTNER IN TOTAAL INSTALLATIE
Bent u op zoek naar een totaalinstallateur? Wassink Installatie biedt duurzame en energiebesparende oplossingen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Alle kennis en expertise is aanwezig voor uw elektrotechnische en klimaattechnische installatie, zoals centrale verwarming, airconditioning, ventilatie, luchtbehandeling en verlichtingssystemen. Ook loodgieterswerk en zink- en koperwerkvoeren zij zelf uit.  

EERLIJK EN OBJECTIEF
U vindt in Wassink Installatie een partner die vanaf het begin met u meedenkt. Hun medewerkers zijn betrokken vanaf het eerste moment en met uw vraagstuk op de eerste plaats. Zij adviseren, leveren en installeren complete installaties en zijn merkonafhankelijk. Ze adviseren bij het maken van de juiste keuze die aansluit bij úw behoefte. Alsof de keuze voor henzelf is, maar dan nog beter!  

SERVICE EN CONTINUÏTEIT
Bovendien kunt u ook na oplevering rekenen op perfecte service en een onderhoudscontract op maat. U kunt het technische beheer van uw installaties volledig aan Wassink Installatie toevertrouwen. Met een gebouwbeheersysteem is het zelfs mogelijk dat Wassink Installatie u op afstand helpt met het optimaal regelen van uw binnenklimaat. Neem gerust contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken.

WASSINK DOETINCHEM
Fabrieksstraat 39-03
7005 AP Doetinchem
Telefoon (0314) 34 58 68
E-mail info@wassink.nl

WASSINK WINTERSWIJK
Ambachtsstraat 30
Postbus 322
7100 AH Winterswijk
Telefoon (0543) 51 79 25
E-mail info@wassink.nl