DZC '68NieuwsOverige nieuwsVrijwilliger aan het woord

Vrijwilliger aan het woord

Deze keer aan het woord Nino Worm

1.     Met wie hebben we het genoegen ?
Mijn naam is Nino Worm. Ik ben 22 jaar oud

2.     Wat doe je in het dagelijks leven ?
In mijn dagelijkse leven ben ik student pedagogiek aan de HAN in Nijmegen. Daarnaast werk ik bij Gaafwerk in Doetinchem.

DZC’68

1.     Hoe en wanneer ben je bij DZC terecht gekomen ?
Eigenlijk loop ik vanaf mijn tweede al bij dzc rond. Toen mijn broer (Jordi) bij dzc kwam voetballen ging ik samen met mijn ouders en zus (Siri) kijken bij trainingen en wedstrijden. Op mijn zevende ben ik zelf bij dzc komen voetballen. Op m’n 16e  ben ik gestopt vanwege een knieblessure, maar hedendaags als actief lid te vinden. Eigenlijk niet meer weg te krijgen.

2.     Wat zijn je werkzaamheden als vrijwilliger ?

Sinds dit jaar ben ik samen Laurens Vels coördinator van de activiteitencommissie. Dit betekent dat ik de werkgroep aanstuur die de activiteiten gedurende het jaar organiseren voor alle geledingen van de club. Met herfstkamp en de Jongsterdag in het bijzonder. Dit organiseer ik al jaren met heel veel plezier.

3.     Wat vind je leuk aan je werkzaamheden ?

Ik vind het leuk om te zien hoeveel plezier wij als werkgroep (activiteitencommissie) halen uit de activiteiten die wij gedurende het jaar organiseren. Met als doel het plezier te hebben met elkaar en te laten zien dat de vereniging meer is dan alleen een voetbalclub waar je alleen komt voetballen.


4.     Hoe ziet DZC er over 10 jaar uit ?
Over 10 jaar zijn de leden van dzc’68 volop aan het genieten van het nieuwe clubgebouw wat dan niet zo heel nieuw meer is haha. Dzc’68 heeft hopelijk tegen die tijd nog steeds een vaste kern met vrijwilligers die de vereniging staande houdt. Maar ook dat iedereen bij de club betrokken blijft, maakt niet uit wie je bent of hoe je eruit ziet.

Persoonlijk

1.     Waar kan ik je wakker voor maken ?

Op dit moment kan je me wel wakker maken voor een overwinning van De Graafschap. Dat begint uniek te worden haha


2.     Waar heb je en ontzettende hekel aan ?

Aan autoriteit en mensen die alles volgens de regels doen. Daar heb ik soms wel moeite mee.

3.     Waar ga je naar toe op vakantie ?

Dit jaar heb ik nog niet geboekt. Ik ben nog aan het zoeken. Ik kijk er wel erg naar uit om te gaan. Mijn vakantie van vorig jaar zal ik nooit meer vergeten. Ik ben voor een maand naar Bali geweest met een vriend. Echt onvergetelijk! Ik zou het zo nog een keer doen.

4.      Noem een goede/slechte eigenschap van jezelf !

Een goede eigenschap is dat ik bijna altijd positief ben. Mij hoor je niet zo snel als het even tegen zit.

Een mindere eigenschap is dat ik ’s ochtends erg moeilijk aanspreekbaar ben. Uit de buurt blijven dus.