DZC '68NieuwsOverige nieuwsTrainers Heren 1 en Vrouwen 1 verlengen contract

Trainers Heren 1 en Vrouwen 1 verlengen contract

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat Jos van der Veen (trainer Heren 1) en Jantien van der Zijden – Wanrooij (trainer Vrouwen 1) ook in seizoen 2022 – 2023 verbonden zijn aan DZC’68.
Jos van der Veen zal volgend seizoen voor het vierde seizoen hoofdtrainer zijn van DZC’68 1. Door de ‘onderbroken corona-jaren’ zijn alle partijen nog lang niet klaar met ingezette proces 2,5 jaar geleden. Wij kunnen stellen dat de samenwerking tussen alle betrokkenen uitstekend is. De beloning van dit alles is dan ook dat DZC’68 1 voor het eerst in de historie als ‘herbstmeister’ met een periodetitel op zak de winterstop van de 1e klasse in gaat! Wij, DZC’68, zijn mening dat er binnen de samenwerking de komende anderhalf jaar nog meer groei mogelijk is en dat er nog meer mooie dingen kunnen gaan gebeuren op Sportpark Zuid!
Ook Jantien van der Zijden – Wanrooij zal nog een seizoen langer actief zijn bij DZC’68! Jantien is aan het begin van dit seizoen begonnen als hoofdtrainer van Vrouwen 1. Buiten het feit dat de resultaten van Vrouwen 1 in de eerste klasse uitstekend zijn, kunnen wij stellen dat alle betrokkenen over de samenwerking uitermate te spreken zijn. Ook zit er nog voldoende potentie in de spelersgroep van Vrouwen 1 waardoor wij, DZC’68, en Jantien van mening zijn dat de komende 1,5 jaar er een mooie uitdaging ligt om dit samen te bewerkstelligen.

Middels deze weg willen Jos en Jantien heel veel plezier en succes wensen bij DZC’68 het komende anderhalf seizoen!