DZC '68NieuwsOverige nieuwsSteven Verheijen met ingang van het nieuwe seizoen naar Quick’20

Steven Verheijen met ingang van het nieuwe seizoen naar Quick’20

Afgelopen week heeft onze hoofdtrainer van DZC’68, Steven Verheijen, het bestuur gemeld dat hij met ingang van het nieuwe seizoen (2019-2020) trainer wordt van derde divisionist Quick’20 in Oldenzaal.
Steven maakt hierbij gebruik van de clausule in het contract dat hij de mogelijkheid heeft om zijn contract niet uit te dienen wanneer hij in gelegenheid zou worden gesteld om op divisieniveau trainer te worden. 

Met pijn in het hart hebben we toestemming gegeven dit door te zetten. Dit omdat we Steven van harte gunnen zijn dromen en ambities te realiseren.Bestuur, en zeker ook vele leden van onze club, is Steven zeer erkentelijk voor wat hij voor de club DZC’68 in het algemeen en (de spelers van) het eerste elftal in het bijzonder gedaan heeft. 

Steven heeft aangegeven dat hij met volledig toewijding en overgave de rest van het seizoen voor DZC’68 uitdient om daarmee ook als “meest succesvolle trainer van DZC’68 tot nu toe” de boeken in te gaan. Handhaving in de 1e klasse is daarbij de ultieme doelstelling. We hebben daar alle vertrouwen in.

Bestuur heeft voormalig Technisch manager Gert-Jan Spit bereid gevonden om in de rol van technisch adviseur aan de slag te gaan. Hij zal met een aantal anderen en het bestuur de komende periode proberen een bekwame opvolger voor Steven te vinden.

Namens het bestuur
Jan Minkhorst
(voorzitter)