DZC '68NieuwsOverige nieuwsMira Jansen vertelt over de wedstrijd SVZW VR2 – DZC’68 VR1

Mira Jansen vertelt over de wedstrijd SVZW VR2 – DZC’68 VR1

Mijn verwachting vooraf was dat ons een lastige wedstrijd te wachten stond, maar dat we er zeker voor gingen om de wedstrijd winnend af te sluiten en hiermee de koppositie te pakken! Het puntverschil met SVZW VR2 was maar 2 punten, dus de winst zou heel belangrijk zijn.
We hadden de eerste helft genoeg kansen. Ik heb zelf ook meerdere kansen gehad en hiervan helaas maar 1 gemaakt. Ik heb ook genoeg ballen afgelegd aan iemand rechts van mij maar dat kan ik maar beter niet meer doen ;) Nee geintje natuurlijk, maar we hadden de eerste helft wel ruimer voor kunnen staan, maar verzuimden hierin. Met de rust stond het maar 0-2.

In de tweede helft creëerden we weer genoeg kansen, die ook heel vaak niet benut werden. Door een paar mooie aanvallen kon ik nog twee assists geven, daarna helaas toch moeten toe geven aan mijn blessure. Ik werd gewisseld voor Marissa Horstink. Ook werd in de tweede helft onze voorstopper Anne Hazelaar gewisseld voor Mies en Terry werd vervangen door Anne Palm. Na 90 minuten floot de scheids af met een stand van 2-4. Wat waren we blij allemaal, verdiend gewonnen!

De uitblinker van de wedstrijd was voor mij onze invalkeepster Lieke, door afwezigheid van onze vaste keepster zaten wij met een probleem. Lieke (speelster van de MA1) was niet de moeilijkste en heeft het top gedaan!

Na de wedstrijd was de sfeer uitgelaten en trots op de teamprestatie! Iedereen heeft er hard voor geknokt en dat is ’s avonds met zijn allen goed gevierd tijdens het Oktoberfest bij DZC’68 in de kantine!

Opstelling DZC’68 VR1: Lieke Meijer, Terry Kempers (Anne Palm), Elke Wolterinck, Anne Hazelaar (Mies Eggink), Rienke Rijks, Jara Hoopman, Jodie Heijink, Maartje Bussink, Tess Horstik, Mira Jansen (Marissa Horstink) en Sanne Wolterinck.