DZC '68NieuwsOverige nieuwsKnakworsttoernooi pupillenafdeling DZC’68

Knakworsttoernooi pupillenafdeling DZC’68

Zaterdagmorgen, het is nog vroeg, zijn de eerste vrijwilligers bij DZC’68 alweer in de weer. Vandaag staat de 2e activiteit op het programma van de pupillenafdeling van DZC’68 voor het winterprogramma. In de keuken worden de broodjes klaargelegd en de knakworsten opgewarmd. De koffie is bruin voor de belangstellenden.
Geluid wordt klaargezet, hesjes worden voor de dag getoverd, ballen worden opgepompt, schema’s klaar gelegd, scheidsrechters zijn er klaar voor en we kunnen van start.

Het “knakworsttoernooi” is een onderling toernooi per afdeling. Verschillende teams van de F-, E- en D-afdeling spelen een onderling toernooi.

De F- en E-pupillen spelen ’s morgens van 9:00 – 12:30 uur.

’s Middags spelen de D pupillen op een heel veld het onderling toernooi.

Wat was het gezellig en wat vonden de pupillen het leuk.

Er was bij dit toernooi geen beker met GROTE oren maar het was en is een toernooi vol met plezier en een positieve insteek.

Een toernooi om het jaar “samen” af te sluiten en nog even “samen” met elkaar wat wedstrijdjes te voetballen voor het nieuwe jaar begint.
Met twee mooie zaterdagen achter elkaar kunnen we spreken van een leuk en gezellig winterprogramma.

Het uitje naar de bioscoop op 12 december en het knakworsttoernooi op 19 december zijn zo goed bezocht dat we nu al uitzien naar volgend seizoen.

Speciaal willen we bedanken: de scheidsrechters, Leo voor de materialen, kantine personeel voor de goede zorgen, de teams voor de deelname aan dit toernooi,

Bart voor het geluid, alle belangstellenden voor de gezellige zaterdag en natuurlijk ook de coördinatoren voor het organiseren van dit toernooi.

Het waren twee top zaterdagen !!