DZC '68NieuwsOverige nieuwsKab accountants & belastingadviseurs Gouden Balsponsor DZC’68

Kab accountants & belastingadviseurs Gouden Balsponsor DZC’68

Er werd afgelopen vrijdag flink getoost want ook Arnoud Thuss van Kab accountants & belastingadviseurs zette zijn handtekening onder een sponsorcontract met DZC’68. Kab is daarmee de eerste Gouden Balsponsor van DZC’68. Tevens staat Kab de aankomende drie seizoenen op de shirts van onze C2. 
Kab heeft het afgelopen jaar al heel veel werk verzet voor onze vereniging en wij zijn dan ook zeer verheugd met het feit dat we deze samenwerking nu ook officieel hebben bezegeld. 

Kab accountants & belastingadviseurs

Meer winst halen uit uw investeringen. Dat kenmerkt hun dienstverlening. Zeker als het gaat om het verzorgen van administraties en het opstellen van belastingaangiftes.

Maar ze gaan nog verder. Kab is dan ook een full-service accountantskantoor met drie vestigingen in de Achterhoek. U vindt ons in Didam, Doetinchem en Warnsveld.

Gemoedelijk
Geworteld in het Doetinchemse en het Didamse, kennen zij de regio en staan zij dichtbij hun klanten. De Achterhoekse (Liemerse)  nuchterheid, maar ook de gastvrijheid en gemoedelijkheid die bij onze streek past zorgen ervoor dat hun klanten, maar natuurlijk ook hun medewerkers zich bij hen thuis voelen. Dat maakt met de kennis die zij vanzelfsprekend in huis hebben het verschil. Niet alleen met adviezen die rechtstreeks te maken hebben met hun vak, maar ook met zaken die voor u als ondernemer ook belangrijk zijn.

Van (salaris)administratie, jaarrekening en belastingaangifte tot bedrijfs- opvolging, automatisering en fusie. Wat uw vraagstuk ook is, hun specialisten staan graag voor u klaar. Zo bespaart u tijd en energie én leveren zij u geld op. Kab. Daar boekt u meer winst mee!

Neem contact met hun op voor een verhelderend gesprek.