DZC '68NieuwsOverige nieuwsJO15-1G geeft DZC'68 de kers op de taart (update verslag + Foto's)

JO15-1G geeft DZC'68 de kers op de taart (update verslag + Foto's)

De JO15-1 heeft zaterdag 10 juni de Achterhoekcup gewonnen, na een 3-0 overwinning op de Warnveldse Boys, na het kampioenschap die ze dit seizoen ook pakten, hebben ze dus de dubbel gepakt. Namens DZC'68 hartelijk gefeliciteerd met deze unieke prestatie.
De wisselbeker bij de categorie Jeugd Onder 15 werd een prooi voor DZC`68 O15. Dit team had al een succesvol seizoen erop zitten en werd ongeslagen kampioen in de 3e Divisie. Tegenstander Warnsveldse Boys O15  was zeker niet minder in de eerste helft van deze finale en gaf goed partij, maar moest toezien dat DZC spits Cem Dumanin de 25e minuut een vrije kans koelbloedig afstrafte (1-0). Op slag van rust werd het zelfs nog 2-0 door Mohamed Abdi, die van dichtbij de bal achter de goede Warnsveldse Boys doelman Jesper Kaslander schoot. Direct na rust leek de wedstrijd al beslist door het 2e doelpunt van Cem Duman, waardoor de tussenstand van 3-0 op het scorebord kwam te staan. Hier bleef het ook bij, ondanks Warnsveldse Boys nog een goede kans kreeg om de eretreffer te laten aantekenen. Het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Michel Salemink werd door DZC 68 met groot gejuich ontvangen. Tegenstander Warnsveldse Boys kon met opgeheven hoofd de medaille ophalen bij de organisatie, want zij konden terug kijken naar een toernooi met goede uitslagen.

KLIK HIER: foto’s Finale 2017 Jeugd Onder 15 (Achterhoek Cup)

KLIK HIER: foto’s Finale 2017 Jeugd Onder 15 (Het Gelderse Voetbal)