DZC '68NieuwsOverige nieuwsIntersport Doetinchem weer deelnemer ledenpas

Intersport Doetinchem weer deelnemer ledenpas

Intersport Doetinchem heeft haar contract met DZC'68 verlengd en is de aankomende drie jaar weer deelnemer van de ledenpas. Op vertoon van de ledenpas (worden binnenkort verspreid onder de leden) ontvangt u 10% korting op alle voetbalgerelateerde artikelen.

Intersport Doetinchem

Intersport Doetinchem is dé sportspeciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. Gelegen in het centrum van Doetinchem vind je het filiaal van INTERSPORT. Dit is de ideale plek om je sportspullen te kopen!

Met specialisatie in onder andere voetbal, tennis, running, fitness/ training, wandelen, zwemmen, indoor en hockey zijn zij dé sportspeciaalzaak in Doetinchem. Daarnaast bieden zij uitstekende service- en garantievoorwaarden en een ruim assortiment aan topmerken.

Hun verkopers staan 6 dagen per week klaar om je te voorzien van een vakkundig en persoonlijk advies. De filosofie hierbij is simpel. Hoe leuker iets is, des te vaker je het doet. Dus helpen zij jou aan de sportartikelen en het advies waardoor jij het maximale aan plezier kunt beleven. Op deze manier brengen zij ‘Sport to the People’.

Koopzondag!
Intersport Doetinchem aan de Burgemeester van Nispenstraat 1-05 is elke laatste zondag van de maand geopend.

Zij hopen je snel te zien in hun winkel, de koffie staat klaar!