DZC '68NieuwsOverige nieuwsHeilbron Assurantiën van Bronzen naar Zilveren Balsponsor

Heilbron Assurantiën van Bronzen naar Zilveren Balsponsor

Heilbron Assurantiën heeft het Bronzen Balsponsorpakket geüpgraded naar een Zilveren Balsponsorpakket. Hiermee werd tevens het contract voor het reclamebord van Heilbron Mulders Quint Makelaardij, een onderdeel van Heilbron, verlengd. Wij zijn heel blij met het vertrouwen van Heilbron in onze club!

Heilbron Assurantiën

“Zéker weten, zéker leven”. Wat er in het leven ook gebeurt, Heilbron is al sinds 1932 in de buurt en weet raad op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken, makelaardij, bankzaken en meer.

Wij stellen ons op als partner die ondernemers en particulieren ontzorgt op het gebied van financiële dienstverlening en risicomanagement. Als 100% onafhankelijk tussenpersoon zoeken wij actief naar de verzekering die het best past bij de persoonlijke wensen en omstandigheden van onze relaties. Wij lezen graag de kleine lettertjes en gaan nét een stapje verder. Daarnaast zijn wij sinds 2010 zelfstandig intermediair van RegioBank. Bij ons ervaart u het gemak van uw bankzaken op een vertrouwd adres.

Zo zijn zaken goed geregeld en hoeft u zich daar in ieder geval niet druk over te maken. Een geruststellende gedachte. 

www.heilbron.nl