DZC '68NieuwsOverige nieuwsElkerbout Graveertechniek verlengt bij DZC'68!

Elkerbout Graveertechniek verlengt bij DZC'68!

Elkerbout Graveertechniek heeft de samenwerking met DZC'68 verlengd. Het reclamebord van de graveerkoning van de Achterhoek hangt ook de aankomende drie jaar weer aan ons hoofdveld. Wij danken Gert voor het vertrouwen!

Elkerbout Graveertechniek

Graveren in alle soorten materialen als messing, rvs, aluminium, kunststof, resopal en glas is mogelijk bij Elkerbout Graveertechniek in Doetinchem. Elkerbout maakt producten zoals aanduidingsborden, bedieningspanelen, typeplaten, naamborden, inzetstukken, vluchtroutes, waarschuwingsborden, plaquettes, coderingsplaatjes, stempels en nog veel meer. Maar ook graveren zij glazen, spiegels, onderscheidingen, bekers en medailles. Dagelijks komen hier weer nieuwe ideeën en ontwerpen bij. Vandaar dat het onmogelijk is om al hun producten en mogelijkheden op hun website aan u te laten zien.

Elkerbout Graveertechniek bestaat inmiddels langer dan 30 jaar. Dat staat natuurlijk garant voor gedegen kennis en ervaring. Zij staan voor een kwalitatief hoogwaardig en goed product tegen een scherpe prijs. Door een goed grafisch inzicht zetten zij de teksten en grafische afbeeldingen in de juiste verhoudingen op het materiaal, zodat deze het best tot hun recht komen. Het inlakken van de producten is nagenoeg in alle kleuren mogelijk. Digitale bestanden vervaardigen zij voor u. Wanneer u zelf de gewenste tekst, logo en/of tekening aanlevert als een bruikbaar bestand in HPGL.PLT, DXF of EPS rekenen zij geen tekenkosten.

Geïnspireerd geraakt? Neemt u dan vrijblijvend contact op met Gert Elkerbout om uw eigen ideeën vorm te geven en te bespreken. Natuurlijk bedenken zij ook geheel iets nieuws voor u. Met uw wens gaan zij aan de slag! Maak kennis met hun vakmanschap en inspirerende ideeën en bel 0314 – 64 37 57. Een kijkje nemen in hun showroom? Op afspraak laten zij u graag de mogelijkheden zien.