DZC '68NieuwsOverige nieuwsDZC MC2-VVG MC1

DZC MC2-VVG MC1

De meiden waren gemotiveerd er een mooie pot van te maken de strijd om de eerste plek in de competitie. Allebei de elftallen hebben hun eerste 3 wedstrijden gewonnen. VVG heeft een sterk elftal met grotendeels 2e jaars C. Maar ook de meiden van DZC zijn erg gegroeid en bloedfanatiek.
Van onze verslaggever Antoinette Krol
In een wat rommelige eerste helft pakte DZC toch na ongeveer een kwartier de 1-0 voorsprong. Al snel maakte VVG gelijk en ook de 1-2 werd snel een feit. Toch bleven de meiden van DZC hun hoofd en er goed bij houden en werd er goed verdedigd. 1-2 Werd de ruststand.

Na de rust kregen we een ander DZC te zien. De meiden vochten voor elke meter en speelden mooi samen. Er ontstonden mooie kansen die jammergenoeg nog te vaak worden gemist. Toch kregen ze het voor elkaar de gelijkmaker erin te schieten waardoor de wedstrijd een in mooi gelijkspel eindigde. Op het laatst was het echt superspannend omdat DZC de betere ploeg was.