DZC '68NieuwsOverige nieuwsDZC'68 JO17-3 bekert verder

DZC'68 JO17-3 bekert verder

Zaterdag 23 februari was het in het teken van de beker, voorde jo17-3, we zaten al bij de laatste 8 van de 64.
Nu was het het de taak om Delden JO17-01 te verslaan om bij de laatste 4 te eindigen.

We verzamelden ons bij het waterschap en vertrokken om 13:00 uur.
Na een uur rijden kwamen we bij het sportpark van Delden aan.

Het was ontzettend mooi weer om te voetballen dus we gingen de kleedkamer in.
Na te zijn omgekleed deden we de warming up ging er het ging er gelijk al fanatiek aan toe.

Ondertussen keken we naar de tegenstander wat enorme kerels waren en we printen gellijk in ons hoofd dat dit niet op fysiek ging lukken.
Ze stonden met 18 man te opwarmen en terwijl er maar 16 op papier stonden.
Na een gesprek met de scheidsrechter werd het terug gezet naar 16 en moesten er twee van
hun weer aankleden.

De wedstrijd begon om 15:00 uur en gelijk vanaf de eerste minuut speelden we enorm fanatiek.
Snel rondspelen en goede rugdekking aan elkaar kwamen we met 0-1 voo,r door een doelpunt van Jesse Huls  dit hielden we vol tot aan de rust.

Na rust begonnen we weer goed en hadden het in handen tot David onze aanvoerder geblesseerd uitviel. Het werd 1-1 maar  snel er na weer 1-2  voor ons door weer een doelpunt van Jesse.
Kwartier voor tijd werd het toch weer 2-2 maar nog geen minuut later werd het  2-3 voor ons.

Door een mooie diepte pass van Nike Hulschbosch op Tristan Velsink en die ronde hem genadeloos af .
We hebben met enorm veel inzet getoond en door slim te spelen deze wedstrijd naar ons toe getrokken.

De trainers zijn dan ook een enorme trots om deelgenoot te zijn  van deze hechte groep.

Dus we zitten nu bij de laatste 4 o.a Achilles ,Harfsen en Viod.

De trainers geven dan ook echt de complimenten aan het team, dat ze dit hebben geflikt.