DZC '68NieuwsOverige nieuwsDoseer.nl bronzen balsponsor DZC’68

Doseer.nl bronzen balsponsor DZC’68

Vrijdagmiddag hebben Hendrik Jan Maatman van Doseer.nl reinigingsmiddelen en DZC’68 een driejarig sponsorcontract ondertekend. Doseer.nl, de huisleverancier van onze reinigingsmiddelen, heeft zich daarmee voor drie jaar als bronzen balsponsor aan onze vereniging verbonden.

Doseer.nl reinigingsmiddelen

Doseer.nl reinigingsmiddelen is uw ideale partner voor het snel en voordelig bestellen van hygiënepapier, en professionele schoonmaakmiddelen en -materialen. 

Zij zijn uw leverancier voor poetspapier, toiletpapier, zeep, reinigingsmiddelen, zeep / papierdispensers en staan garant voor producten van een goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Doseer.nl Reinigingsmiddelen is een service verlenende groothandel in reiniging- en onderhoudsproducten.

Als groothandel richten zij zich op bedrijven en grootverbruikers. Hun producten zijn uit voorraad leverbaar en worden in heel Nederland bezorgd. Ook komen zij vrijblijvend op locatie om een inventarisatie te maken van de huidige situatie. Zij geven u graag advies. 

Op de productpagina's van hun webshop is algemene informatie over de producten te vinden Mocht u nog een vraag hebben over een bepaald product of staat uw gewenste product er niet tussen, neemt u dan gerust contact met hen op via telefoonnummer: 0621273490 per email: info@doseer.nl of via het contactformulier op hun website.