DZC '68NieuwsOverige nieuwsChampions League verslag 21 maart 2015

Champions League verslag 21 maart 2015

Hoeraaaaaa, het is weer LENTE! En dat was wel duidelijk! We begonnen met een prachtig zonnetje. En daar wordt je blij van! En ik niet alleen, zichtbaar genietend met een brede smile op menig gezicht stonden de ouders en andere fans te kijken naar ons voetbalspektakel! Een beetje hangen over de reling, koppie in het zonnetje…bakje koffie erbij….LIFE’S GOOD!

Desondanks moet er natuurlijk hard gewerkt worden. Zonnetje of niet…geen geluier! We hebben immers een klus te klaren en dat gebeurt niet vanzelf. AAHH, krijg ik ineens allerlei visioenen van klussen die wel vanzelf zomaar geklaard worden zonder enige inspanning….mmmmm….een soort van KNIP met je vingers en het is in orde!........mn keuken vernieuwen…..de tuin pimpen…..auto wassen…….AAHH, droom lekker verder; dit is niet de werkelijkheid…nee, zoals ik al zei; geen geluier! Hm Annabel, sweet dreams maar nu toch weer even met de beide beentje op de vloer.!

Saai wordt het nooit bij de Pro Data Champions League. Want na een zware reeks thuiswedstrijden, gaan we nu UIT voetballen!!! Ja, echt waar. We hebben een aantal belangrijke uitwedstrijden bij OBW in Zevenaar en die werken we ff in 1 ochtend af.  En laten we wel zijn; dat is zeker niet de minste tegenstander! Maar gelukkig is dit een tegenstander van hetzelfde kaliber als wij zijn. Ook OBW stelt plezier en zelfvertrouwen centraal en vindt winnen maar een klein dingetje! Daar zijn ze ‘GROOTS’ in. En daar houden wij van, dus we hebben heel graag de uitnodiging aangenomen om deze fantastische sportieve uitdaging aan te gaan! Dat wordt nog heel spannend. Na  multidisciplinair overleg met zijn technische staf, Sjoerd Heezen, Trainer Enes, en Marijn van Leeuwen heeft de hoofdtrainer van de Pro Data Champions League, Paul Rijks, besloten om ALLE spelers op te nemen in de selectie. Met deze brede selectie zullen wij dan ook op 28 maart afreizen richting OBW te Zevenaar. We spelen daar onze eerste wedstrijden om 10 uur en zullen dus rond 9 uur vertrekken bij DZC’68. Oh ja, uitzwaaien mag!! Trouwens, we zoeken nog een sponsor voor een spelersbusJ.

Maar goed, nu weer over tot de orde van de dag. Alweer, en daar zijn we heel blij mee, hadden we twee spelers van de week! Geloof me, het is echt niet altijd makkelijk om deze talenten voor de microfoon te krijgen (voel me soms net Pieter Storms) maar ja, echt, het is TOCH weer gelukt!

We beginnen met Djurre! Djurre is een topvoetballer. Aanvankelijk had hij wat aarzelingen of hij toch wel echt bij de Champions League wilde aansluiten. Wist niet helemaal zeker of hij zich goed zou kunnen ontwikkelen onder trainer Paul, maar na een aantal trainingen kon trainer Paul hem toch overtuigen om te blijven. En hierin moeten we niet de rol van Trainer Sjoerd en Trainer Enes niet onderschatten. Zij zijn het die dit soort talenten motiveert en over de streep trekt. Natuurlijk wil ik weten voor welk team Djurre is; Djurre is voor Kilder. Hoewel hij dat niveau zelf al ontstegen is, zal hij nooit zn roots uit het oog verliezen en steunt daarbij zijn vader die voetbalt bij Kilder. Ik vraag in welk team zn vader speelt maar dat is niet belangrijk volgens Djurre. Het gaat niet om het getal achter het team; het gaat om het tenue. Het blauwe shirt is daarbij heel belangrijk. En daarom is Djurre ervoor. Djurre eet het liefst patatjes met curry, mayo en kipcorn. Haaaa, alweer een klant! Ja en hoewel jullie vast denken dat ik het niet serieus meen als ik het heb over aandelen in de frieten (zie diverse vorige verslagen), ben ik nu toch echt bezig met het opzetten van een eigen patattenlijn. De contouren worden dan ook steeds duidelijker. Ik ben nog bezig met een slogan: patatjes voor de schatjes’ of  ‘frieten als je hard kan schieten’.  Nou ja, jullie snappen het; feedback is altijd welkom! Met Djurre is er iets bijzonders aan de hand. Natuurlijk wisten we intussen dat we langer door moeten werken voordat we pensioen krijgen en ook weten we dat het tegenwoordig bijzonder is als je 25 jaar bij 1 baas bent maar Djurre spant de kroon!. Hij lapt alle standaard scenario’s van carriere maken aan zn laars want hij wordt namelijk 2 dingen! Hij volgt zijn vader op (want die doet het ook) en wordt automonteur, EN hij wordt profvoetballer! Wat fantastisch; je niet langer focussen op 1 vaste werkplek maar je kansen benutten op meerdere plekken, SUPER Djurre!

En dan Ties! Ties is een fantastische speler maar komt door verplichtingen elders niet op de trainingen op woensdag maar neemt alleen deel aan de wedstrijden op zaterdag! Dat is geweldig! Ties benut zijn talenten optimaal. Ties is voor Ajax. Als ik vraag voor welke spelers hij is, geeft hij aan dat de namen te moeilijk zijn..en daar ben ik het mee eens hoor. En de naam van de trainer al helemaal….wie heeft DIE verzonnen..??!! Frank de boer…fffrrrrrank de bbbbbbooooeeerrrrrrrrr. Niet te  verwarren met BOOOOEEERRRRR zoekt vrouw. Nou, affijn, heel ingewikkeld allemaal. En eigenlijk maakt het ook niet zoveel uit want Ties kijkt nooit wedstrijden want papa vindt dat dat te lang duurt. En dat vind ik een hele goede reden! Dat zeg ik ook altijd tegen mijn man; laten we niet kijken want het DUUUUUURT te lang maar helaas denkt hij daar dan weer anders over. Dus daar zat ik dan met mijn goeie gedrag gisteravond Barcelona-Real Madrid te kijken terwijl iedereen al bij voorbaat wist dat Barcelona ging winnen dus zou je die wedstrijd niet eens hoeven spelen maar blijkbaar denken die mannen daar toch weer anders over dus vandaar dat ik heel leuk 90 minuten + heb zitten kijken naar El Clasico.


Maar goed, sorry voor dit intermezzo; even weer terug naar Ties. Ties eet het liefst pannenkoeken. Papa kan die het allerbeste bakken. Mama doet het soms; hm, ook wel ok; hij eet ze met….uh..appelstroop,….pasta….suiker….,.en met nog iets maar daar kan hij nu ff niet opkomen…geeft niks, Ties, maar dat moet wel heel erg supertastisch lekker zijn. Of is het top secret en kan je het onmogelijk delen?  Het mooie aan Ties is dat hij al weet wat hij worden wil. Zonder discussie of twijfel; hij wordt namelijk politieagent!  Ja, en mensen, ik kan het niet vaak genoeg zeggen; die PET past ons allemaal en we willen graag MEER BLAUW op straat! Echter, dat meer blauw op straat….hm… Ties weet niet zeker of dat iets voor hem is. We schatten in dat hij bij de technische recherche gaat ofzo want toen ik vroeg of hij ook ’s nachts boeven ging vangen vertelde hij dat hij eigenlijk erg bang is voor spoken! En dat snap ik helemaal! Dat ben ik ook.! En daarom zal de politiecarriere van Ties zich voornamelijk overdag gaan afspelen!

Tot volgende week. Groeten annabel